Då var vi framme på Fiji! Lite osäkra om vi skulle åka först på grund av cyklonen, men vi valde att åka och är inte besvikna direkt. Hilton blev det och vi lever som gudar!

Något som vi skrattar åt nu är att jag råkade ha en apelsin i väskan på flygplatsen.. Fick böta 400 dollar som är ca 1600 kronor. Skrattade inte precis då! 

Jaja, detta blir alltså vårt kontor till vi har nästan projekt, en photoshoot för den nya kollektionen! 👏🏼


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eventet i tisdags som vi var projektledare för!

Likes

Comments

Igår bestämde vi oss lite spontant för att strunta i att dra in till city, och packade med oss Ema i bilen för en road trip till coromandel! Vi har jobbat rätt hårt denna veckan så vi behövde en paus från sociala medier och behövde andas lite frisk och ny luft.

Det bästa med resan var nog the hot spots! Närmre midnatt tog vi oss genom skogen (såg lysmaskar på vägen, så jäkla coolt!) och ut mot stranden där vi grävde små gropar med massa andra människor dom bildade varma poolar! Där hängde vi, träffade människor från hela världen och drack öl och vin. Ema tog bilder som jag hoppas att jag kan lägga upp en annan dag. Här kommer några andra Random bilder.

Ps. Fågeln är min bästis! Svart och udda 💕

Likes

Comments

Godkväll från nya Zeeland och godmorgon i Sverige!

Då var det dags för mig att bidra lite till den här superbloggen! Det är Amandas högsta önskan (efter att få visa upp den lila selfien, så vi kör två flugor i en smäll nu va)
Idag har vi som sagt jobbat heela dagen ute i trädgården.
Så skönt att kunna jobba lite var man känner för!
Nu har vi äntligen tagit oss en tripp med bilen, jobbigt med vänstertrafik bara innan man vant sig.. Haha. Men vi såg oss omkring i alla fall, köpte lite mat och åkte ner till en strand här i närheten.
Hur mysigt i solnedgången?!😍

Puss och HAJ

Likes

Comments