Vart har tiden tagit vägen :)
Tänkte att jag ska lägga lite bild minnen en annan dag, men idag bjuder jag på detta :)
Puss & Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag satt jag och tänkte på kärlek. Hur kommer det sig att kärlek har blivit så annorlunda än vad det var förut, varför är det så mycket negativt när man pratar om kärlek idag. Som tex om jag tar från mig själv. Min dröm är ju att vara med någon som förstår mig och jag förstår honom, men så fort man träffar någon idag så blir allt så konstig, man har så svårt att lita på varandra än vad det fanns förut. Förut ville både tjejen och killen samma sak, men känner att idag finns det för mycket godis i skålen att både två inte kan hålla sig. Man hör mer att folk tycker om att vara singel än i ett förhållande. Jag hatar att vara singel. Jag älskar tanken när man är ihop med någon och sen man bygger något tillsammans, men det finns inte sånt längre känns det som. Alla bråkar, eller är otrogna. 
Jag tror det finns en för alla, men vi har så svårt att bara våga chansa på någon för ingen vill bli sårad, men hur ska man vara i ett förhållande om alla bara är osäkra?

Jag har lärt mig mycket dom sista åren att man måste våga lita och måste våga chansa Annas kommer det aldrig gå. 

Men det är svårt tycker jag eller?

Puss & Kram

Likes

Comments

​Hejsan! 
Gud vilken lång dag det har varit idag, sen klockan 10:00 så har jag varit ute och iväg på massor av olika ärende med en vän och hennes lilla bebis :). 
Tiden går så snabbt hela tiden. I morgon är det redan fredag, vart går tiden någonstans? 
Men har varit duktig i dag, sen i går från 17:00 så rökte jag min sista cigg och jag håll mig till idag kl 19:40, och nu tänker folk säkert men herregud varför skulle du ens röka när du har klarat dig nästan hela dagen. Men det var äckligt att röka den ciggen. Men man säger ju att man inte bara ska sluta, men som jag sa till min vän idag man kan sluta om man vill det är bara ett snack som alla har att man inte kan sluta, tycker jag men vi alla känner ju olika när det kommer till rökning. 
Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa lite här hemma för i morgon är det tvätt som gäller. 

Puss & Kram

Likes

Comments

​Idag valde jag att ta min sista CIGG, haha jag tror att jag har sagt det många gånger, men vi gör ett försök. Ser inte längre varför jag ska röka, det är ju inte gott. 

Men vi gör ett försök. Jag vet att jag kan klara det måste bara gå in på det med hela mitt hjärta. 
Så vi säger hej då cigg livet. 
2016-02-03 17:00

Nu sitter jag försöker skicka iväg lite jobb grejer som jag har planerat. 
Försöker tänka vad för slags mat ska man laga idag? Är jätte tråkigt att laga mat när man bor ensam :)


Puss & Kram 

Likes

Comments

Jag har alltid haft problem när det kommer till mitt hår. Saknar mitt långa hår och jag vet inte hur jag ska sköta om mitt hår. Har aldrig haft några problem förut.

Puss & Kram

Likes

Comments

​1. Bli Barnmorska
2. Jobba inom tv
3. Öppna egen hemtjänst företag

Man säger alltid att man kan bli det man vill om  man kämpar och krigar för. 
Men vad gör man när man inte hittar glödhet längre?

Varje år så ger man sig själv så många olika mål eller löften, men hur många följer dom?
Jag kommer ihåg att förra året 2015, så sa jag att detta är mitt år och så mycket ska ändrad och det gjorde men det slutade så dålig att man inte visste längre vad man ville göra och man blev sårad och sviken på alla sätt som man bara kunde bli. 
Men då kom vi till 2016 då och då börjar man igen och ge sig själv så många mål och löften, men det blir ju bara fel vi har så mycket i huvudet som vi vill lyckas med, men som inte händer. Jag vet att allt detta låter för mycket eller kanske låter sjukt. men så får det blir ibland. Jag har sagt till mig själv i många år att jag vill börja blogga och göra Youtube för att få ut allt man har i sig och kunna dela med sig med andra som är i samma plats i livet. Man vet inte hur man ska börja och ibland sitter man och skrattar åt sig själv för man tycker att man är för gammal. Man måste börja någon gång om man vill göra det. 


Puss & KramLikes

Comments

​Vad gör man när man har fastnat i sitt liv?
Man sitter på samma plats och tankar och man vet inte hur man ska gå vidare, varför är det så?
Livet ska vara rolig och enkelt, självklart kommer det gupp på vägen men när man verkligen inte vet vad man vill göra med livet känns det inte kul längre. 
Hur sluta man att bry sig från negativ och saker som är dåligt runt omkring sig?
Man försöker hela tiden tänka positivt, men det går verkligen inte ibland, man blir bara så trött på sig själv. 

​Ibland känner jag att jag bara vill sluta och tänka och bara stanna till i livet och få en bild vad jag verkligen vill få ut av detta liv., men det är svårt när det är så mycket negativt runt omkring än. Man vet att man kan få ut så mycket mer av livet än man får ut just nu, men man kommer inte fram någonstans för stunden. Då blir det jätte jobbigt. Jag vet vad som är roligt för mig och jag vill kunna ha något arbete i mitt liv som får mig att bli lycklig inte som får mig att fastna
 eller att sluta och kämpa för. Jag trivs med den jag är för det mesta och jag vet att dom flesta känner såhär, men hur ska man få tuppen ur röven och göra det för att lyckas?
Man har så många tankar och funderingar i huvudet att man bara vill ha en off & on knapp. 

Puss & KramLikes

Comments

Hej! Soraia lopes 24 år gammal och bor i Stockholm :)

Då köör vi!
Tycker alltid det är så himla svårt att börja skriva ett inlägg. Men jag ville starta en blogg och en kanal på grund av att hjälpa andra unga tjejer där ute i världen. Hår, träning och livet!

Kommer göra ett helt inlägg för er vem jag är och allt.

Puss & Kram

Likes

Comments