Nu är det långt mellan gångerna!!! Jag vet. Jag som ägnat så mycket omtanke omsorg och tid åt detta space. Förlåt mig.

Jag jobbar och umgås och tränar för det mesta vill jag tro. Typ. Annars så sover jag eller ligger raklång på sängen bara medan vågor av ångest sköljer över mig.. kanske. Ibland åtminstone.

Vi kör en liten sammanfattning på dagarna som gått:

Jag har sovit på Hemlunda i början av veckan. Sön-tis för att vara exakt :-) lyssnat på regn mot plåttak, läst ut en bok och småätit framför teven.

Vädret var.. skiftande? Men fint ändå, oavsett. Jag tog en promenad och hann precis in innan stormen kom.

Jag orkade inte handla så plockade vad som fanns i frysen till middag. Det blev falafel med ris som ni ser på bilden här då. På min favvotallrik ;)

Bobby sov över med! Här busar vi i min säng fastän han inte får vara där.. hehe.

Jobbar gör jag nu på Beas rökeri och hamncafé! Och det känns SÅ himla bra. Det är min kusin med familj som driver hela stället och det är supermysigt, gott och bra. Åk dit vettja!

Ligger i Jävre.

Jag står för det mesta i köket, lagar laxsallad som ni ser ovan(tog en bild pga snygga och symmetriska) eller bakar något smarrigt fika. Trivs ju i köket som ni vet! På bild nummer två ser ni min lunch för dagen. Wops.

Druckit alkohol i gul topp och prickiga byxor har jag också gjort! Hemma hos Jenny med ett gäng tjejjor.

Vi gick ut på Trapper, bara för att det var tisdag och vi var lediga allihop. Nästan. Jag jobbar ju bara tre dagar i veckan typ. GULD

Vi drack shots, dansade och promenerade hem i natten. Åtminstone jag. Kul! :-)

Jag som vanligtvis inte mår dåligt dagen efter var dödsbakis och levde i ett vakuum fram till klockan 16.00 då jag började jobba.. Bobby höll mig sällskap och jag överlevde tack vare vår kalla skinnsoffa och möjligheten att duscha bort mina synder i alldeles för varmt vatten. Haha..

Sköt på ångesten en dag verkar det som och har haft en lustig känsla i magen hela dagen idag istället. Tänker: varför ångra något som var roligt?? Om det värsta tänkbara är att vara pinsam gäller det att prioritera om..

Det hjälper lite. Men nog om det!

Jag har lagat tacos med bästa kusin efter stängning med, badat jacuzzi och ätit chips och sett film och JA ni hör ju vem som drog vinstlotten i sommar. Sover över där när jag jobbar sent och börjar tidigt morgonen därpå. Nu jobbar jag dessutom kort dag imorgon och är sedan ledig en hel vecka!!! Woopwoop

Ska dricka alkohol och plussa på i ångestfabriken. Men det kan vi prata mer om nästa gång. Hejdå!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments