Har i dagarna läst denna bok! För er som är intresserade utav det kommer därför en liten recension nedan:

Det handlar om dig är en ungdomsroman skriven av bloggaren Sandra Beijer (Niotillfem) och handlar om ett brustet hjärta och vänskapsrelationer, skulle jag säga. Jag har läst hennes första bok och ville kika på denna med eftersom jag tycker att hon skriver gulligt om kärlek, typ. Tyckte inte alls om denna till en början däremot.

Vek hundöron som jag vanligtvis gör där jag finner något fint eller eget, fast denna gång där meningar som irriterade mig befann sig. Klarade inte av hennes överdrivna känslobeskrivningar till en början men mjuknade något med tiden.. det finns ju något starkt i att vara så tydlig med. För det tydliga språket hängde med från start. Kanske är det viktigare i en bok som riktar sig till de yngre läsarna?

Den växte med tiden liksom, så som många böcker gör. På gränsen till barnslig men det ordnade upp sig visst! Den blev faktiskt rätt spännande tillslut. Så tips från mig till er - köp en bok! För någon som gillar att förkovra sig i det sorgsna och trasiga passar denna ypperligt :-)

Snygg att titta på är den med :-)

Tänker be er följa Kapitelslukarklanenbk på instagram med. Bara för att detta är bokrelaterat. Kom igen nu! Make a slukare proud.

Hej svejs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments