Header

Gokväll mina kära!
Hoppas ni har en härlig lördags natt, för de har jag! Jag ligger just nu i min säng med min älskade pojke och kollar på film. Ska ut strax och röka hade jag tänkt och sen sova.
Sov inte så bra inatt så måste få sova lite mer.. Men vi hörs imorgon. Puss

  • 117 Readers

Likes

Comments

Gokväll på er ! 
Sitter i min säng just nu och ska sätta igång bastun strax så ska jag och Pontus basta och duscha och sen blir de film mys med lite mys. 
Har ju varit på gymmet idag och gick typ en timme, sen träffade jag och Pontus Nathalie en stund och sen drog vi hem till honom.
Däckade i hans säng... Ovanligt 😁 Haha!! 

Men aa, vi hörs sen eller imorgon. Men puss så länge !! 


Likes

Comments

Tja ! Sitter i sängen med Pontus och vi ska snart fixa oss för att dra till gymmet. 
Alla taggar krogen och att de är helg och jag taggar gymmet. Känns skit bra att ha kommit igång med gymmet och att jag har en pojkvän som pushar mig till det. Dagens övriga planer är att dra till gymmet, sen bara ta de lugnt tror jag.. Har inget planerat typ, men aa.. Jag bloggar mer sen, puss ! 


Likes

Comments

Tja! Sitter på bussen med Pontus på väg till svenska mässan för jag ska stå där och jobba idag eftersom de är tränings mässa så de kommer jätte roligt faktiskt. Även jag slutar 21 ikväll så ska de bli roligt och jag är ändå ledig imorgon så de gör inget för mig.
Idag så har vi inte gjort så mycket, hjälpte mamma att handla så var på maxi en timme typ. Men jag bloggar mer sen. Kram

  • 130 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag i min säng och tar de lugnt lite. Har varit hos Emma en liten stund och nu ska jag hoppa ner i ett bubbelbad och ha ansiktsmask. Girl-time är ju aldrig fel eller vad säger ni ?! 
Dagens planer är att hänga in alla tvätt i mina skåp och hyllor så de inte ligger på marken och bara ta det lugnt. Ska antagligen till Emma sen igen och sen vänta på att älsklingen ska sluta jobbet så han kan komma hit. 
Men jag bloggar mer sen, puss så länge ! Likes

Comments

Nu har jag och Pontus äntligen kommit hem igen, var på gymmet förut en stund och sen drog vi till Emma en liten stund och tog en kopp te med henne och tjötade lite. Härligt härligt faktiskt ! Saknat min lilla pingla faktiskt. Ska antagligen träffa henne imorgon igen så de ska ju bli mysigt. 
Men iallafall, nu blir de film mys och försöka sova för imorgon ska älsklingen upp till jobbet och jag ska vara hemma, hehe. 😁
Så jag bloggar mer imorgon faktiskt, puss på er ! 


Likes

Comments

Tja! Sitter på bussen in till stan nu för ska till gymmet med Pontus.. Fick nämligen ett jätte trevligt sms förut . Eller inte !!👎
Så hela min kväll förstördes och nu känner jag att jag måste få ut min ilska och det gör jag bäst på gymmet. Tur att jag har min underbara pojkvän som stöttar mig och hänger med mig till gymmet när jag behöver de.
Men efter vi har varit på gymmet så ska vi hem till mig igen och kolla på en film och sen sova. Men vi hörs sen.

  • 147 Readers

Likes

Comments

Tja! Sitter på stylist och blir sminkad av Linn och hon håller på att döda mig!! Dumma henne, jag är också sjuk nu så är jätte trött och har ont överallt.. Men jag bloggar mer sen när jag har kommit hem för ska snart dra mig. Men puss

  • 148 Readers

Likes

Comments

Godmorgon på er, ligger i sängen och ska strax gå upp för ska med Pontus till tandläkaren sen blir det gymmet för mig.
Ska bli härligt med en timmes kondition sen.
Nä men nu ska jag gå upp, puss på er.

  • 157 Readers

Likes

Comments