Tror jeg dropper blo/ck/gging?

Posted i: Daily

Color blocking dropper jeg ALDRIG!!!! Hvor fedt er det ikke lige at mixe og matche farver og mønstre, materialer og stoffer.. Cock blocking stopper jeg heller ikke.. Nogle af mine venner og veninder kan begive sig ud på nogle halvfarlige tugter, rundt omkring i byen hahahaha ... Men BLOGGING... Det med/på computeren.. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om det virkelig er mig? Jeg synes at de der "se-min-nye-trøje", "i-dag-har-jeg-spist-avokado-mad", "Se-min-Royal-Copenhagen-samling", "det-var-en-god-kaffe" indlæg er SÅ kedelige. Rent ud sagt. Jeg får intet ud af dem, jeg gider ikke at læse dem, de bidrager ikke til min personlighed, min intellekt eller de ting, jeg godt kan lide. Og det er så LIDT løgn. For jeg kan godt lide tøj, jeg er vild med kaffe og elsker avokado. MEN jeg tror I ved, hvad jeg mener.

Hér på min forholdsvis nye blog, er jeg virkelig begyndt at tage fat i nogle dybe emner såsom livmoderhalskræft, den fulde sandhed om hvordan jeg mødte min nuværende kæreste. Jeg vil også komme meget mere ind på livet i en plejefamilie, at blive tvangsfjernet fra sin mor, at blive mishandlet af sin mor osv. Men når diksse historier er "færdige", så er det som om, jeg løber lidt tør for emner. Selvfølgelig, som den tykkert jeg er, vil jeg altid kunne blogge om mad. Men nu var det her jo ikke liiige tænkt som en food blog. Det var tænkt som en blog hvor jeg ville skrive om en masse ting, man ikke rigtig taler om. Hvor jeg ville blogge om tabuer, være ærlig omkring min fortid og måske nå ud til drenge/piger, mænd/kvinder der sad eller havde siddet i samme båd. Som kan nikke genkendende til mit liv og som måske kunne få noget ud af at læse mine 'hemmeligheder'. Ligesom jeg får noget ud af at blogge om dem og komme ud med dem.. Men jeg synes virkelig at det at holde en blog kørende, er svært. Jeg vidste, at det var tidskrævende, men jeg vidste ikke, at det krævede SÅ meget. Jeg begynder at få rimelig stor respekt for sådan en som Frederikke Egel. Hun er røv sej. Hun blogger meget. Hun laver også nogle af de indlæg, som jeg ikke interesserer mig så meget for. Men hun tager også nogle virkelig gode og dybe emner op!! Hun filmer altid og hele tiden, hun filmer meget. Hun skriver konstant, deler ud af sit liv, svarer alle der kontakter hende. skyder billeder, ses med venner og veninder, arbejder, har en kæreste, cykler 13 km hver dag osv. Hun er PISSE, FUCKING SEJ!!! Og sådan en blogger, bliver jeg vidst aldrig. Selvfølgelig skal man aldrig sige aldrig, men jeg kan slet ikke se mig selv med sådan et overskud, og med så meget ekstra tid. Hun er jo også fuldtidsblogger, men dem der kan og gør det.. Respekt!

Jeg elsker at skrive, og finder det faktisk ret calming, somehow.. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre jeres mening? Læser I min blog? Får I noget ud af det? Lærer man mig lidt bedre at kende? Er der noget I kunne tænke mig, at jeg bloggede om? En apartment tour, Q&A, videoer med Joakim? Anything? Skal jeg stoppe med at blogge eller kan I lide, at følge med? Jeg tager imod jeres meninger med kyshånd. Hvis jeg kan gøre noget anderledes eller mangler noget? Giv endelig feedback, det sætter jeg stor pris på !


Xo


Snapchat: sophienimbb

Instagram: sophievalentina_

  • Posted i: Daily

Synes godt om

Kommentarer

luise
luise,
Du må ikke stoppe, har haft min i 5 år og mit ambitions niveau er ikke at dele hverdag og kommer aldrig til at blive som Frederikke Egewrittenbyblond.dk
Sophievalentina
Sophievalentina,
Du er så sød, Luise 😊 Det er ikke fordi mine ambitioner ikke er der, men det er mere den følelse af, ikke at have noget interessant at skrive om 😉 nouw.com/sophievalentina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229