Lip fillers - Før/efter billeder !

Dette indlæg er sponsoreret af Lips By James!

Halløj søde Jer,

For præcis en uge siden, fik jeg lavet læber. Jeg fik lip fillers, Juvederm, 1ml, i læberne. Hos den skønne og vanvittigt dygtige James, som er indehaver af Lips By James. I anledning af dette indgreb, spurgte jeg ud på min instagram story, hvad folk generelt synes om dette emne. Det skrev jeg om i et indlæg, samt min egen holdning og hvordan min holdning er, til den negative tilgang. Jeg modtog, i min DM på instagram, en yderst chokerende besked .. Hvis du ikke har læst det indlæg, kan du finde det HÉR!

Men i dag, skal det handle om det positive ved lip fillers. Jeg har, i utrolig mange år ønsket, at prøve at få større læber. Jeg vil starte med at fastslå, at jeg IKKE var utilfreds med mine læber, før fillers. Jeg ved godt, OG synes også selv, at jeg havde fine, store læber. Men jeg har bare ønsket at prøve at få dem endnu større og se, hvordan og om det passede til mig. Om det var noget for mig, og har blot ønsket at prøve det, fordi jeg er forfængelig og jeg havde nogle småting ved mine læber, som jeg samtidig kunne tænke mig at ændre.

Bl.a. har jeg det, som kaldes 'gummy smile'. Det vil sige, at når jeg smiler meget, så trækker min overlæbe rigtig meget op, så meget af mit tandkød er blottet. Jeg har i forvejen rigtig små tænder, så man kunne virkelig se meget tandkød. Ydermere har jeg lidt assymmetri på overlæben, da jeg i højre side af min læbe, har et stort ar. Det har jeg i mange år drømt om, at lave lidt om på!

Oven over ser I to forskellige billeder af mit 'gummy smile'. Jeg er klar over, at det i nogles øjne, ikke ser så slemt ud. Men det var noget, jeg gerne selv ville have rettet. OG DET BLEV DET MED FILLERS!! Jeg har været SÅ glad for resultatet med lip fillers. Fordi min overlæbe er blevet lidt 'lammet', trækker den ikke på samme måde med op, når jeg smiler! Det er jeg simpelthen så glad for, for jeg har næsten altid undgået billeder med for store smil, da jeg ikke synes, at det så særlig flatterende ud med lige så meget tandkød som tænder.

Nå, men jeg vil fortælle Jer lidt om forløbet hos James. Jeg havde om fredagen, da det er et lovkrav om 48 timer forinden, været til forundersøgelse hos James. Vi havde talt rigtig meget om allergiske reaktioner og min nåleskræk. Fordi jeg er allergisk overfor så mange ting, havde jeg en masse spørgsmål omkring netop det. James tog sig virkelig god tid til at forklare mig alt, sætte mig godt ind i hvilket produkt han bruger, hvad det er, og hvorfor bivirkninger og allergiske reaktioner er YDERST sjældne! James bruger det produkt, som hedder Juvederm. Juvederm er et hyaluronsyreprodukt. Hyaluronsyre er et stort molekyle, som findes i kroppens bindevæv, deriblandt huden. Det gjorde mig ekstremt beroliget. At det i forvejen fandtes i min krop! Jeg fik en virkelig god forklaring omkring, hvad hyaluronsyre helt præcist er, hvad det gør i huden og hvordan det fungerer og arbejder, i kroppen. Så kom vi til det med nåleskræk .. Og nu sidder I sikkert og tænker; "Jamen Sophie, du har jo kroppen fuld af tatoveringer"? Og til det, kan jeg kun svare; Ja.. Det har jeg! Men det er IKKE det samme! De nåle man bruger til tatoveringer, er SÅ uhyre små, at de dårligt er til at få øje på. Og selvom de ER spidse, så føler jeg ikke, at de er lige så spidse som sådan en blodprøvenål eller som dén, man bruger til Juvederm. Og så er der også størrelsen .... Nåle til blodprøver er jo kilometer lange .. I mine øjne, i hvert fald, haha! Men James sagde, at når jeg skulle komme til min behandling søndag, så skulle vi lave nogle vejrtrækningsøvelser og jeg skulle tage det helt stille og roligt. Han satte mig på som hans sidste klient, så han havde AL tid i verden til min behandling, og til at få mig til at føle mig så godt tilpas som muligt.

Søndag kom pludseligt, og Joakim og jeg tog afsted mod James' smukke, lyserøde klinik. For det skal lige siges; ALT i klinikken er lyserødt! Hans skilt, al hans kunst, hans sofa, ja selv hans computer. Anyway, vi kom ind af døren, og James og jeg talte i noget tid. Om hvor nervøs jeg havde været de sidste timer, om at jeg svedte i håndfladerne og igen, at jeg var bange for nåle. Så fik jeg noget bedøvende creme på læberne, som skulle virke ca 15 min inden behandlingen, og vi talte videre om min nervøsitet. Ærlig talt, bare det at tale med James, var beroligende. Han er SÅ stille og rolig, ekstremt nede på jorden og taler i et virkelig behageligt toneleje. Tiden var inde; Jeg skulle smække skankerne i stolen, læberne skulle sprittes af. Op med mig .. Inden han gjorde noget som helst, fik han mig til at ligge i stolen og trække vejret meget dybt. Jeg skulle trække vejret med min ene hånd. Jeg skulle lægge min ene hånd på min mave, og trække vejret dybt ned. Sådan gjorde jeg et minuts tid, og pludselig forsvandt al min nervøsitet og han begyndte at stikke.

Det gjorde ondt. Eller, det gjorde det faktisk ikke. Det var bare generende, irriterende. Jeg lavede lidt lyde, men jeg var virkelig overrasket over, hvor lidt jeg egentlig kunne mærke. Jeg havde forventet noget HELT andet, end det, der rent faktisk skete med dén nål dér. Før jeg fik set mig om, havde jeg 1ml Juvederm i læberne, ved 10 stik. Ok, inderst på overlæben.. Dér gjorde det ondt! Det trak tårer. Ikke sådan tude tårer, mere bare sådan, tårekanal tårer.. Forstår I? Hahaha .. Joakim filmede faktisk det hele, og jeg lægger videoen på Youtube i morgen! Stay tuned ;)

Nå, men jeg var færdig. Jeg rejste mig op, fik et spejl, og så mig selv.. Og så kunne jeg ikke helt se forskel? Eller jo, det kunne jeg godt.. Men jeg troede, at 1 ml faktisk næsten ville være i overkanten.. At jeg ville få Linse læber.. Jeg kunne sagtens se, at mine overlæber havde fået mere fylde, og vi gik også efter et look der kaldes keyhole. Det vil sige, at selvom ens mund er lukket, så er der et lille hul mellem over -og underlæbe. Det var der også, og det ELSKER jeg! Det er, i min optik, den vildeste blanding af artig pige next door, og virkelig sexet. Men hurtigt måtte jeg dog tilstå en ting, både til James & Joakim; Jeg kan godt forstå, hvorfor mange folk bliver lidt 'besatte' af fillers, og vil have mere.. ;)

Jeg fik en goodiebag med hjem af James (Det får ALLE der får lavet behandling), vi krammede, jeg takkede ham mange gange, fik alle 'reglerne' at vide igen, pleje og pasning af læber, vi talte om hvor overrasket jeg var over den positive 'smerte'oplevelse, og så kørte Joakim & jeg hjem. Da jeg kom hjem, var mine læber virkelig hævede. Men hold OP, der kunne jeg se en forskel. Kender I det, at alt bedst kan ses, i ens eget spejl? Haha .. Der kunne jeg virkelig se, hvordan mine læber var blevet mere symmetriske, og bedst af alt; Mit gummy smile var væk. Ok, min underlæbe er også større og mere volumiøs! Dét er også virkelig godt! ;)

Det øverste billede er før, og de nederste er efter.. Billedet i grå trøje er taget mandag d. 14 januar og billedet i lyserød trøje er taget onsdag d. 16 januar .. Jeg kan simpelthen kun, kun KUN anbefale James! Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, og det er IKKE sidste gang, jeg har besøgt Lips By James! Han laver meget andet end læber, og du kan komme direkte til hans fantastiske, lyserøde univers, læse mere om behandlinger, finde priser etc lige hér!

//Soph

Synes godt om

Kommentarer