Jule ønsker 2018

Hej med jer ..

Nå, det er på tide med et nyt blogindlæg.. Jeg skal prøve at holde det her en smule mere positivt end det andet! Som mange af Jer jo læste, er jeg ikke særlig stor fan af julen. Faktisk synes jeg, at det er ret røvsygt. Jeg er aldrig rigtig i julestemning, jeg har ikke hørt en eneste julesang. Jeg pynter mest op fordi .. Det er sådan, man gør. Dog har jeg faktisk spist risengrød en enkelt gang i december, og spist en bitte smule juleslik.

Men trods alt det, så er jeg heldigvis beriget med folk omkring mig, som virkelig gør alt hvad de kan for, at jeg synes, at julen er hyggelig og at jeg er i julestemning. Og de folk er Joakim og hans skønne familie. Der har allerede været klippe/klister dag, Joakim har lavet æbleskiver, han kigger efter juletræ og han giver mig advents gaver. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg mere kunne ønske mig!

De sidste to år, 2016 og 2017, har jeg holdt jul sammen med min skønne svigerfamilie, og jeg er heldigvis inviteret igen i år. Det foregår meget traditionelt; Familien er samlet, der er pakkeleg, så spiser vi, danser om juletræet, pakker gaver op, hygger med juleslik og skilles efter en fantastisk aften. Og fordi jeg er så heldig, at jeg igen skal holde jul med min svigerfamilie, så har jeg naturligvis nogle ting, jeg ønsker mig .. Og dem synes jeg lige, jeg ville dele med Jer .. Måske I kunne få noget 'last minute' inspiration hehe ... Som det måske kan ses, så vil jeg gerne begynde at gå lidt mere i farver, og da lilla er min yndlings farve, er det jo oplagt, at jeg ønsker mig både sko og jakke, i præcis dén farve!

Hvad ønsker I Jer?


//Soph


Synes godt om

Kommentarer