GIVE AWAY !!!!

Posted i: Daily

Hej alle I søderter :)

Sommeren står for døren og i den anledning, har jeg kreeret en lille give away til jer søde followers, læsere og hvad man ellers kan kalde jer godtfolk ! Jeg har lavet tre forskellige bodyscrubs, hjemme i mit eget køkken og dertil hørende kan man også vinde denne super lækre purifying body svamp fra Sephora. Den passer til alle hudtyper og har en dybere rense teknik end blot en scrub. Svampen er 100% naturlig og ingen parfume, indeholder kun Konjac plante og bambus kul ekstrakt. Den er CRUELTY FREE!!!! Altså IKKE testet på dyr!!! KUN frivillige testpersoner, testet af en dermatolog.

!!!Mine scrubs indeholder også KUN naturlige produkter!!!

Denne lille give away går ganske enkelt ud på, at man skal kommentere billedetPÅ INSTAGRAM (!!) med bodyscrub glassene, meget gerne tagge én eller flere venner/veninder, så de også har mulighed for at deltage :) Når billedet når 300 likes, trækkes en vinder fra alle dem, der har kommenteret på billedet 👍🏼 Find min instagram HER !!!!! :)

Når det er sommer, er det vigtigt at passe xtra godt på huden! Derfor tænkte jeg, at disse fine scrub glas, var en perfekt give away :) Huden og kroppen bliver udsat for så meget om sommeren; Saltvand, klor i pools, sol, sand osv osv osv :) Så jeg elsker at bruge scrubs, specielt i sommer halvåret. Samtidig med at de efterlader huden så lækker og blød 😍😘


Produkt beskrivelse:

- Sunkissed Lemon: Organisk kokosolie, øko friskpresset citronsaft, øko alm. sukker og groft salt.

- Rasberry Chunk: Organisk kokosolie, frysetørrede hindbær, øko alm. hvid sukker, groft salt og en squeeze øko olie.

- Lovely Lime: Organisk kokosolie, meget groft salt + havsalt, øko friskpresset limesaft + zest og alm. øko hvid sukker.


Det er en god ide med 'Lovely Lime' at røre rundt i den med fx. en spiseske, inden brug. Lime saften trækker op i toppen, så det skal lige blandes lidt rundt, inden brug :) Pas også på med at have dem stående for "frit" i badet. Krukkerne er af glas, så de smadrer, hvis man taber dem/vælter dem 😖 Det er jeg egentlig ked af, det er måske lidt upraktisk, men det ser bare så fint ud :( Man er dog naturligvis velkommen til at skifte scrubben over i en anden beholder :) Med 'Lovely Lime' er det også lidt xtra vigtigt med en god omgang creme på kroppen bagefter. Den indeholder klart mest salt, som godt kan trække lidt fugt/fedt ud af huden, så der skal man lige bruge godt med creme efter :) Ellers er de 'good to go' :) Faktisk kan du jo snacke dem, når du står i badet. Hvis du er til den slags hahaha.. Eller også kan du i hvert fald smage på dem :P Jeg har prøvet, de smager altså mest bare af sukker 🤤😜

Happy hunting og HELD OG LYKKE 😘❤️ Håber I vil sprede ordet og tagge så mange venner/veninder, forældre, naboer osv, som I mener, kunne bruge denne lille gave, hér til sommer :) HUSK at konkurrencen er på INSTAGRAM og jeg poster lige igen et link til min profil HER!!! :)


Xo

Snapchat: sophienimbb

Instagram: sophievalentina_

  • Posted i: Daily

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229