Forfængelighed for en pris?!

Hej med Jer,

Der er noget jeg gerne vil tale om; Botox. Lip fillers. Fedtsugninger, næseformindskelse, silikone, hageimplantater osv. FORDI ...

I søndags, d 13 januar, kl 16.15, trådte jeg (for anden gang) ind af døren hos James i Lips By James. Jeg havde nemlig endelig overvundet min frygt for nåle, og besluttet mig for, at jeg ville have lavet læber.. For to ugers tid siden skrev jeg ud på min Instagram, på min story, at nu ville jeg endelig have lavet læber, og hvem jeg skulle gå til. Som altid, var de fleste af mine/Jer skønne følgere, hurtige til at svare og komme med pro’s og con’s for, hvem I anbefalede og IKKE anbefalede. En del af Jer nævnte James, og jeg havde allerede været i kontakt med ham før, så jeg valgte at jeg skulle gå med Lips By James.
Men egentlig.. Så er det ikke helt det, dette indlæg skal handle om.. Det skal handle om den forskruede holdning, som en del mennesker har til ovennævnte behandlinger (og alle andre behandlinger, for den sags skyld)

For da jeg skrev ud på story for to uger siden, så vidste jeg allerede godt, at nogle ville være TOTALT uforstående!! Og jeg vidste også, at nogle følte sig decideret nødsaget til, at fortælle mig deres holdning, OGSÅ selvom jeg ikke havde bedt om den.. Der kom en del holdninger.. Den jeg dog bed mest mærke i, og som bed sig mest fast i min røv, var; “Hvorfor vil du have lavet læber? Er du ikke lidt for gammel til det”!?
Honestly må jeg indrømme... At jeg, mildest talt, var ret målløs. For gammel?! Altså, jeg er 31 år gammel.. Jeg er da, om NOGEN, i min absolut bedste alder, til at træffe en voksen beslutning for mig selv, mine valg og mit generelle liv? Jeg var ret chokeret. For gammel? I min optik, er man kun, i yderst sjældne tilfælde, for gammel til noget..

Nå, men nu var det jo så bestemt, at jeg skulle ind til Lips By James og have ordnet mine læber d 13 januar. Så om lørdagen, d 12, lavede jeg endnu en spørgerunde på Instagram. Lidt som en del af dette indlæg.. Jeg spurgte mine følgere, hvad deres generelle holdning var til dette emne.. En del er positive og synes, at det er vigtigt at man gør, hvad man selv har lyst til, men at det ikke skal blive for overnaturligt og ende ud i ekstremer - Enig! En hel del synes også at det er ok, så længe man gør det fordi man er utilfreds med noget .. Så stilte jeg mig kritisk og spurgte; “Jamen hvad nu hvis man ikke er utilfreds, blot forgængelig”? Den vinkel havde et par af dem, ikke tænkt på...

Og SÅ begyndte folk med de negative holdninger at dukke frem.. Jeg fik beskeder som; “Du er langt ude, at du vil ødelægge din krop”, “tænk at du gider”, “tror du at du kommer til at være den nye Kylie Jenner” og så fik jeg én som var lidt mere ærlig end alle de andre, og den vil jeg gerne vise jer, og jeg har naturligvis sløret afsenderens navn!

Og så vil jeg gerne lige slå noget fast, MEGET hurtigt, hér; Jeg jagter INTET! Og jeg må virkelig sige, at jeg synes, at jeg er 100% mig selv på mine sociale kanaler! Jeg står altid ved min mening, jeg er ærlig og jeg deler ud på godt og ondt og er fuldkommen tro mod det jeg vælger at dele, mod de brands jeg samarbejder med, og vigtigst, er jeg tro mod mig selv! Og så til den anden .. Om, hvad det er, jeg jagter.. Absolut intet! Det er, efter min mening, helt utroligt, at der SKAL være en negativ grund til, at man ønsker at lave noget om, ved sig selv?! Den absolut eneste grund til, at jeg har valgt at få lavet læber, er pga min egen forfængelighed. Fordi jeg i mange, mange år har kunnet tænke mig at prøve at få fillers i læberne, udelukkende fordi jeg er røv forfængelig. Ikke fordi jeg var utilfreds eller usikker omkring mine læber, for jeg er udemærket godt klar over, at jeg, fra naturens side, har flotte, fyldige læber! Men fordi jeg er forfængelig, har jeg i mange år ønsket at prøve at få dem endnu større. Blot fordi jeg synes det ser sexet og flot ud, hvis man gør det med måde. For jeg er helt enig i, at nogle folk er absolut skræmme eksempler!

Hvorfor er det mere ok, at ændre noget, hvis man er utilfreds? Men hvis man blot er forfængelig, så bliver det pludselig underligt og 'forkert'? Det kan jeg ikke sætte mig ind i .. Jeg er af den overbevisning, at man skal gøre fuldstændig, som man selv ønsker. Ligegyldig hvad end det omhandler. Man skal huske, at have sig selv med, men har man det, skal man gøre hvad man vil! Jeg synes det er ret utroligt, at fordi jeg, og så mange andre, er/bliver somewhat "kendte", så er der nogle folk der simpelthen føler sig nødsaget til at fortælle, når DE synes, at man gør noget fuldstændig forkert.. Hvorfor? Hvorfor giver det folk mere ret til at irettesætte, blot fordi man har en virtuel stemme? Mennesket er ikke sat på jorden for at gøre alle tilfredse, og ligegyldig HVAD, så er det at skabe 100% tilfredshed blandt sine følgere, ganske umuligt! Ingen kan dele samme holdning, om alt.

Jeg synes simpelthen generelt, at kvinder har næsen for langt fremme, i andre kvinders liv, engang imellem. Kvinder er verdensmestre i, at pille andre kvinder ned. Kvinder er OGSÅ verdensmestre i, at få andre kvinder til at føle sig som en million, men menneskets natur ligger desværre bare oftest i, at bruge mest energi på det negative. Det ærgrer mig. Det gør mig ked af det og det frustrerer mig ..

Om det handler om at spise kød vs at være veganer, om det handler om at være til plastik kirurgi vs all natural, om det handler om at være til drenge, piger eller begge køn .... Så omfavn det dog! Vær åben, lev med det, accepter det! Og find det mest positive frem i situationen, som det er muligt! Lad være at skælde ud på folk, som ikke gør det, man synes er det rigtige.. Omvendt psykologi er jo, at jo mere medhold man giver i noget, des mere kedeligt bliver emnet for hovedpersonen. Hvis ens mor fortalte, da man var 16 år gammel, at ham roden fra 3.G, ham skulle man stoppe med at se .... Så ville 99% af os alle, som 16 årige, blive ENDNU mere ivrige efter at se roden ... Men synes ens mor, at det var da en FANTASTISK ide, så synes man pludselig, at han bliver lidt kedeligt ... ;)


Min pointe er; Folk skal gøre, præcis som de lyster .. Og i mit tilfælde, har jeg lystet, at få lavet læber .. Det har jeg nu fået lavet hos skønne James .. Og jeg deler resultatet med før/efter billeder, min oplevelse og ALT, på søndag, når mine læber ikke længere er hævede og de er blevet passet og plejet, som de skal, den næste uge...

Tænk over kærligheden derude! <3

Synes godt om

Kommentarer