Posted i: Food

Overall: 8 ud af 10 !!

Denne gang er der review på Madklubben Steak Royal. Beliggende på Regnbuepladsen 3. "Bedre kendt" som, lige ved Rådhuspladsen, næsten ved siden af KFC ;) Altså så indre Kbh, som det kan blive.

I torsdags fik jeg en rigtig god nyhed, hvilket jeg nok skal blogge om på et tidspunkt ;) Dét skulle fejres. Så Joakim og jeg inviterede Joakim's forældre ud at spise. Vi valgte Madklubben Steak Royal, da de, på alle 8 Madklubben restauranter, kører med tilbud på 3 retter for 300,-. Dog med tillæg på enkelte retter.

Til forret valgte jeg stenbidderrogn med mandel-creme fraiche på en lun belgisk vaffel bagt med dild. Normalt ELSKER jeg stenbidderrogn og jeg elsker vafler, hvis man ikke kan se det. Men jeg var sgu ikke så imponeret. Synes det smagte meget bittert. Der var noget i den servering, der virkelig ikke talte til mine smagsløg og min mave. Som den artig Verner jeg er, spiste jeg op (Eller også er jeg bare et mad svin) Men jeg ville ikke vælge den igen! Den havde et tillæg på 50,- og jeg synes ikke, den var det værd. Begge Joakim's forældre fik den også; De synes det var rigtig lækkert. Måske er der bare noget galt med mig, men personligt synes jeg ikke, den var værd at skrive hjem om.

Hovedretten var så EN HELT anden oplevelse end forretten, for mit vedkommende. Rib Eye steak på 350g, fedtmarmoreret, kornfodret, Uruguay kvæg. WAUW!!!!! Da Mash, I Bredgade, slog dørene op i år 2009, var jeg ekstremt stor fan. Jeg kom der ofte, boede på gaden ved siden af, elskede deres drinks og deres knald gode service. Men efterhånden som de fik skabt sig et navn, synes jeg, at alt andet begyndte at halte. Der var ikke samme forkælelse for gæsterne, serveringer blev mere og mere "samlebåndsmad" og priserne steg i vejret, men maden tog et par skridt tilbage. Bøffen på Madklubben var FANTASTISK!! Det er MEGET længe siden, jeg har fået så lækker en bøf! Sindssygt mørt, stegt perfekt medium, super lækker glasering. Det spillede virkelig! Til hovedretten kan man, inkl i de 300,-, frit vælge en sovs og en tilbehør. Jeg valgte, selvfølgelig, bearnaise. Og som sideorder valgte jeg Truffled Mac n’Cheese for 10,- ekstra. Hvis der er noget jeg elsker, så er det trøffel. Det smagte super lækkert!! Perfekt mængde trøffel, dog ikke så cremet, men det gjorde intet. Bearnaisen derimod, var lidt for sur til min smag! Den kunne SAGTENS fortæres, men nogle kan lide den med en rigtig gennemtrængende eddike smag, mens andre foretrækker en rigtig blød og rund smør smag. Jeg er mest til sidst nævnte. Alt i alt var det en hamrende lækker hovedret og jeg kunne sagtens spise deres bearnaise igen!! Skal lige huske at sige, at deres Rib Eye steak også har et tillæg, på 75,-.

Så kommer vi til sidste, og måske vigtigste, ret. Desserten! Hvem elsker ikke dessert? ;) Jeg fik en Coupe Royal; En karamelis med saltet karamel, hasselnødder og knuste oreos. Hold FAST det var mums fili. Der er ikke en finger at sætte på NOGET omkring desserten! Den smagte SÅ godt og der blev spist op! Rub og stub. Lige ned i løgneren. Karamel er noget af det bedste, jeg ved. Og oreos.Det er sgu da for pisse lækkert!! Den kan klart anbefales OG den har ikke ekstra tillæg hahaha ...

Til at skylle det hele ned med, drak jeg vand. Nå ja, og så delte Joakim og jeg en pitcher (en kande) Dark n'Stormy. Én af mine absolutte yndlings drinks. HVIS den er lavet ordenligt. Og det må man sige, de havde styr på. Den var virkelig god og lige som den skal være!! Restauranten har meget plads. Der er vel plads til ca 60 mennesker ovenpå, og man kan også sidde nedeunder. Men trods der kan være, og der er, mange mennesker, så er der stadig en dæmpet lyd og virkelig god service. Rigtig fin og klassisk opdækning og i 'stue/gade' etagen, kan man se direkte ind til kokkene. Jeg vil uden tvivl besøge dem igen, og til sommer kan man sidde udenfor, med frontrow udsigt til Rådhustårnet og nyde en masse, lækker rosé.


Xo


Snapchat: sophienimbb

Instagram: sophievalentina_

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments