Idag ska vi åka och hämta den nya åkpåsen från B.O.S! Som ni kanske vet så köpte ju jag en för några veckor sen. Tyvärr så gick dragkedjan sönder pga fabriksfel, som kompensering så kommer vi få en Limited edition åkpåse som inte kommer släppas förens hösten 2018 😃

Ska bli så roligt, så vi kan rulla runt hela våren och vara lite unika, haha 😊Tänk att mitt lilla hjärta snart fyller 1 år. Helt otroligt. Satt och tittade på gamla bilder igår, hon va ju så liten 😅❤️

Sophie 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Att det snart redan har gått en år sen denna lilla räka föddes är ju helt otroligt!

* Datum: 2017-03-01 *

* Tid: 06.10 *

* Vikt: 3010 gram *

* Längd: 48 cm *

* Var: Linköpings Universitetssjukhus *Min stora tjej! Tiden går så fort ❤️

Vi ska faktiskt ha kalas och dop samtidigt, ska bli spännande. Jag tycker det är en så vacker ceremoni även om jag själv inte skulle kunna säga att jag är direkt troende, dock är jag fortfarande medlem i kyrkan och jag är döpt. Livia kommer såklart att få välja när hon är äldre om hon vill vara med eller inte, men det tar vi då.


❤️❤️❤️

Sophie 💋

Likes

Comments


Happy Valentines!

Eller ja, jag hopps iallafall att alla får en bra dag oberoende om man har en dejt eller inte. För det viktigaste är ju ändå att man har någon man håller kär, vare sig det är sig själv, en partner, husdjur eller vän.

Fick jättefina blommor av sambon när han kom hem igår kväll ❤️ jag gav honom en ask choklad och en nyckelring ❤️

Idag har vi faktiskt inte riktigt planerat något, det enda är att vi ska köpa flyttkartonger då vi ska flytta till ny lägenhet 1/4. Vi får helt enkelt ta dagen som den kommer och se vad den bjuder på!

Sophie 💋

Likes

Comments


Blev inspirerad utav en av de bloggar jag följer, hon visade vad hon hade i sin sminkväska. Tyckte konceptet av inlägget var superkul så jag tänkte göra detsamma 😊


Jeffrey Star Skin Frost: Peach Godess.
- Otroligt snygg, har en lätt persikorosa färg och ger en fantastisk lyster, man kan bygga upp hur mycket som helst. Discokula here I come.


Estee Lauder Bronze Godess: Medium Bronze
- Underbart matt brunpuder som ger den perfekta fuskbrännan ;)


Rouge som jag faktiskt glömt vart det kommer ifrån.


Lancome Teint Idole Cushion Foundation: Beige Albatre
- Foundation men medium täckning som ger en riktigt fin och jämn hy. Kan ibland kännas lite fet men tycker att den är riktigt bra ändå.


Rodial Mascara XXL: Svart
- Jättebra mascara som bygger upp en riktigt intensiv färg.

Sophie 💋

Likes

Comments


Vaknade tidigt idag, eller ja för oss tidigt, strax innan 09.00. Vi har haft turen att vi har en liten tjej som tycker om att sova på natten, länge. Blir spännande att se om nästa barn kommer sova lika mycket, jag har inte riktigt upplevt det här med vakna långa nätter, bara första veckorna sen lärde hon sig sova som en stock (precis som sina föräldrar)

Idag har vi egentligen inte gjort så mycket mest såsat runt lite hemma, jag har bäddat Livias säng, dock sover hon inte i den iallafall då hon sover med oss men ändå. Tvättar lite kläder, dammsugit och plockat runt hemma.Vi hann iallafall med en liten promenad innan dagsljuset försvann. Passade på att gå till affären för att köpa hem nya favoriten från Ellas Kök, deras fruktris med persika är ju typ gudomligt gott 😋 kanske inte supernyttigt så vi har den som efterrätt till vanliga maten.Nu ikväll så spelar vi bingo. Jag blev pålurad en prenumeration av bingolotto, så får hem bingolotter varje månad. Har totalt glömt att avbeställa, får hoppas på en ordentlig vinst!

Lillan vilar just nu så har inte så mycket annat för mig ändå ☺

Vad har ni för er ikväll?


Sophie 💋

Likes

Comments