/ Sophie


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dere husker nok at jeg skrev det innlegget om tobak? etter vi hadde värt på det foredraget på skolen, så gikk de historiene de fortalte veldig inn på meg, og jeg skrev også at jeg hadde planer om og slutte og snuse. Nå har jeg faktisk gått inn for det, og om 6 timer har jeg värt snusfri ett dögn! For og si det sånn så er denne dagen et levende helvete, hadde ikke trodd det var så hardt og slutte, kjenner at jeg må ha noe i munnen konstant, så jeg har sitti og trökt innpå marie kjeks til den store gullmedaljen.
I tillegg så har jeg jukset litt da, jeg kjöpte Onico som nikotin fri snus. Ingrediensene er vann,fibrer av havre og kakao, fuktighetsbevarende, smakforsterkende og surhetsreglerende, Altså så er den ikke usunn. For meg funker det og ta en sånn når suget er ordentlig ille, for da får man den fölelsen av og ha noe under leppa eller hvordan jeg skal forklare det. I tillegg så er den ganske "sterk" så den svir litt i leppa, og det gjör det også når man har vanlig snus, så på en måte så "lurer" den kroppen virker det som.

Kjenner jeg gruer meg til neste uke, for når jeg skal konsentrere meg så har snusen värt best og ha! haha, så jupp, bare og holde ut denne uken, så vil jeg tro at det verste er over. Så om du ikke snuser eller röyker, ALDRI pröv eller begynn heller! Det er IKKE verdt det! /Celine
De har foresten noen forskjellige smaker, de jeg vet om er lakris og mint, også tror jeg de har vanlig original.

Likes

Comments

Förlåt för jag inte jag bloggade igår..

Först så var jag i skolan och sminkade Jossan lite fint, haha.😂 Sen så tog jag bussen till Eksjö. Hanna mötte mej på stationen och vi cycklade hem till hennes mamma och åt massa sen så åkte vi till hennes pappa. Vi fixade oss och sen så kom Cecce och Natta. Hade as kuuuul. Men senare på kvällen/natten så hände det någonting så jag var tvungen att ta bussen hem.😏 Sen var jag tvungen att gå i tusen minus grader hem till lilla Norrboda och där slutade min kväll, haha. / Sophie

Bilden längst upp till höger, hahaha.Likes

CommentsLikes

Comments

Ikke noe blogging idag heller, gud jeg/vi må skjerpe oss. Jeg var hjemme fra skolen idag også, for jeg er fortsatt ikke frisk. Men idag har jeg hatt litt mer energi så håper jeg blir bedre slik at jeg kommer meg på skolen til uka.
Thomas hadde tatoverings time idag, så jeg ble med han til Jönköping. Kunne like greit sitte der i noen timer en og ligge på sofaen hele dagen. Da kom jeg meg hvertfall litt ut.. Han ble ikke helt ferdig, så vi skal tilbake igjen på fredag når vi drar hjem igjen til Norge på ferie. Han ble kjempe fornöyd med det som ble gjort idag, så blir bra når hele er ferdig.
Nå har vi nettopp laget lövbiff og gratinerte poteter, så det var godt 😊

Foresten så begynner det og bli noen dager siden jeg la ut "30 days challenge" innlegg, så jeg tenkte å få tatt det igjen i löpet av helgen. Håper dere alle får en fin helg og koser dere med de som betyr noe 😊 /CelineSånn ble tatoveringen så langt, som du kanskje ser så går vingene helt ut til ryggen og brystet. Og selvfölgelig skal de også fylles. Gleder meg til og se når den blir ferdig!

Likes

Comments

Har varit i Eksjö och träffat Amanda, Hanna och Natta. Först stod vi och bara pratade i nån timme sen så tvingade jag med dem till Lindex för att köpa smink, haha. Sedan så tog vi en fika på Princess. 😃

Nu ska jag ut för att träffa min kära granne igen , hehe. Men ja vi hööörs. / Sophie

Och ja, jag åt upp allt själv. 😳

Likes

Comments

Jeg er da fortsatt syk, og det ser ikke akkurat ut som at jeg blir noe bedre heller, så jeg ble hjemme fra skolen idag. Har ordentlig hodeverk, feber, og er tett. I tillegg så kom hosta idag. Idag har jeg ligget rett ut på sofaen og sovet. Har fått gjort litt fornuftig idag da, fikk somla meg i butikken for vi hadde ikke melk eller bröd. I tillegg så hadde vi selvfölgelig vaskedag idag også, så jeg bruker all den energien jeg har på det, kan nesten ikke utsette det heller, da har jeg ikke rene klär på en uke. Haha skikkelig klage innlegg, jeg vet. Nå skal jeg få trua kroppen ned og vaska litt mer klär. /Celine😊


Likes

Comments

Helu, hur mår ni?☺ Själv så är jag ganska seg. Somnade sent och vaknade tidigt och det resulterar en trött Sophie, hehe. Köper nästan alltid frukost i skolan pga att jag inte pallar gå upp tio minuter tidig för att äta, haha..

Vet inte riktigt vad jag ska göra sen men det återstår att se!😉 Ha en bra dag allesammans! / Sophie


Likes

Comments

If you're frightened of dying, and you're holding on, you see devils tearing your life away.

But, if you made your peace then the devils are really angels freeing you from the earth.

It's just a matter of how you look at it, that's all.

So don't worry, ok?

/ SophieLikes

Comments