​Hey Kiddos. Long time no see. Jeg har ikke skrevet på min blog i alt for lang tid, jeg havde mistet lysten og andre ting begyndte at fylde mere. Jeg er nu startet på efterskole, hvilket er ret cool, og jeg har derfor tænkt mig at gå et par måneder tilbage og fortælle om min første dag på efterskolen.

D. 6 August klokken 13:00 kørte min familie og mig mod Ranum. Vi skulle tjekke ind på skolen klokken 14:00 og vi ankom cirka klokken 13:45 hvilket var perfekt. Da jeg ankom til efterskolen fik jeg udleveret en nøglering og en kuvert med forskellige informations papirer i. Vi blev så vist hen til mit værelse hvor der lå en pose på min seng. Posen indeholdte det skole-tøj jeg havde bestilt til nye-elevers dag. Efter lidt tid, hvor jeg bare havde pakket ud, kom mine andre roomies. Sara og Cecilie. Det var dejligt at møde dem og jeg kunne ikke have ønsket mig nogle bedre roomies end dem. Vi gik så hen foran hovedbygningen, hvor alle nye elever skulle sætte sig på græsset. Vi sang et par sange og vores forstander, Olav, holdte en tale. Resten af dagen gik ud på at finde sig til rette på værelset, møde sin kontaktgruppe og spise med sin kontaktgruppe for første gang.

De to første uger på efterskolen var introuger. Den første uge var der ingen skoletimer, bare forskellige aktiviteter og møder der ville få os lidt mere ind i hvad en normal dag på REC gik ud på. Man bliver hurtigt tæt med sine roomies og allerede efter to uger på efterskolen føltes det som om man havde kendt hinanden i flere år.

Efterskole er noget helt specielt. Det er ikke noget for alle, men det er klart chancen værd. Det kan godt være svært til tider, men man indser hurtigt at det bare er sådan det er. Efter man måske har været lidt nede, eller bare ked af det, venter der noget helt specielt lige om hjørnet. Jeg vil klart anbefale at bruge de mennesker man har oppe på efterskolen når det er svært, for der venter så mange oplevelser forude.


Alt kærlighed herfra, Sophie Kiesbye.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey kiddos. Igår var jeg i Djurs sommerland sammen med min klasse og en af de yngre klasser. Vi mødtes på skolen klokken 08:00 og blev hentet af bussen klokken 08:25. Vi kørte cirka i halvanden time, og da vi ankom, til Djurs sommerland, gik vi hen til, hvad der senere hen blev vores mødested. Vi skulle mødes der igen klokken 12:15, men indtil da var vi på fri fod. Vi prøvede så meget vi kunne nå, dog ikke nogle forlystelse hvor man kunne blive våd, for det regnede allerede utroligt meget.

Vi mødtes så allesammen klokken 12:15, hvor der stod forskelligt mad klar til os. Vores lærere havde grillet noget forskelligt kød og så var der ellers nogle forskellige snacks dertil. Vi fik hurtigt spist og tog så ud for at prøve flere forlystelser.

Vejret var nu blevet godt, så vi prøvede nogle af dem der inkluderede vand nu. Vi havde dog ikke lang tid før vi så skulle mødes igen klokken 14:30, men fik vi lige købt en is inden vi gik hen til vores mødested.

Gennem hele dagen filmede jeg nogle små klip og har så sammensat det til videoen nedenunder. Håber I kan lide den.

-Sophie Kiesbye.

Likes

Comments

Hey bloggen. D. 1 Juni havde jeg fødselsdag og fyldte 15 år. Jeg havde en herlig uge, da jeg valgte at sprede fejringen over flere dage istedet for en. I starten af ugen, nemlig om mandagen, var jeg på cafe med to af mine veninder (Julie og Amalie). Vi delte en gang nachos og fik en iskaffe hver, det var virkelig hyggeligt. Om onsdagen var jeg så på cafe med min veninde Freja, som jeg også har skrevet lidt om i mit tidligere opslag (Cafe Kunst).

Om torsdagen var det så min fødselsdag og jeg startede dagen med at min dejlige familie havde lavet lækker morgenmad. Da vi havde spist fik jeg gaver fra mine forældre og fra min søster + hendes kæreste og hans søn. Da klokken var lidt over syv blev jeg kørt i skole og da jeg ankom på skolen sad mine veninder klar med den bedste plads gemt til mig. Da jeg fik fri klokken 13:35 gik min veninde (Amalie) og jeg op og trænede. Da vi var færdige med at træne blev jeg hentet af min mor og inde i bilen sad mine veninde Agnes så også. Agnes skulle med hjem til mig og med ud at spise senere på aftenen. Hun havde dog først fået fri 15:20 så derfor kom hun med min mor hen og hentede mig. Vi spiste på In-sushi, hvilket er en restaurant i Viborg. Da vi havde spist tog vi hjem og så valgte Agnes og jeg at vi ville se en film, nemlig Jason Bourne (hvilket er mine yndlings film).

Om fredagen var jeg i skole (som normalt) men så efter skole var jeg på cafe med tre af mine veninder (Julie, Caro og Amalie). Efter vi havde været på cafe tog vi hjem til Malle og gjorde os lidt klar og sådan og så tog vi ned til open by night ved en 18:00 tiden. Jeg købte egentlig slet ikke noget den aften men hyggede mig stadig rigtigt meget. Vi var nede i byen indtil omkring klokken 23:00 hvorefter vi blev hentet og tog hjem til Julie. Vi sov så hos Julie.

Dagen efter tog Malle en bus til Viborg klokken 13:00 fordi hun skulle videre til Aarhus, mens Julie og jeg tog hjem til mig så jeg kunne pakke mine ting. Klokken 17:00, eller sådan noget, skulle vi nemlig ind til Viborg for at tage hjem til Agnes. Vi havde så en hygge aften der, Agnes, Caro, Julie og jeg. Vi var ude at gå med Agnes´ hund (Blicher) og så ellers bare en film og snakkede.

Det var egentlig sådan den uge gik, den var helt fantastisk og jeg er så taknemmelig for alle de gaver jeg fik og det gode selskab jeg befandt mig i. Jeg synes det er så vigtigt lige at stoppe op en gang imellem, trække vejret og bare se hvor meget man egentlig har omkring sig, det lærte jeg ihvertfald at sætte stor pris på gennem denne uge.

-Sophie Kiesbye.

Likes

Comments

Hey tøser og fyre. I dag ville jeg snakke lidt om min yndlings cafe. Jeg elsker at tage ud og spise fx frokost med mine venner eller familie og ved helt klart hvilken cafe der er min favorit.

I viborg gågade ligger der en cafe ved navn Cafe Kunst. Der er den hyggeligste cafe jeg nogensinde har været på. Der hænger smukke malerier rundt i hele cafeen og alle møblerne er unikke. Atmosfæren, der ligger sig over cafeen, er rolig og helt klart hyggelig. Ligemeget om du bare skal have en kop kaffe eller en lækker og let sandwich, vil det altid blive serveret med den samme entusiasme. Min yndlings "ret" at få dernede er en sandwich med pesto, en form for skinke og en masse andre specielle ting. Jeg har været dernede nu flere gange, de fleste af gangene med min veninde Freja.

For ikke så lang tid siden var jer dernede for at fejre min fødselsdag med Freja. Denne cafe er efterhånden bleven vores stamsted, og jeg elsker at tage derned med hende. Det er dejligt at have en speicel og intern ting med en veninde, og dette er klart en af vores. Hvilken er din yndlings cafe?

Jeg vil klart anbefale denne cafe til enhver der er mere til en hyggelig stund, end en fancy 3-retters menu.

-Sophie Kiesbye

Likes

Comments

Hey venner. Jeg sidder lige nu hjemme på mit værelse, laver lektier og hører musik. Jeg tilføjer altid nye sange til mine playlister på Spotify. Jeg prøver ofte på at høre en del nyt musik, men mest det jeg bare synes er godt. Jeg hører lige nu min playliste ved navn "Oh, those happy days", det er klart min ynglings lige nu. Det er en blanding af nye sange og ældre sange. Den får mig altid i godt humør og jeg elsker at have den til at køre mens jeg laver lektier.

Udover den playliste har mine nye addiction været min playliste ved navn "Ginger Lemon Te". Det er et lidt besynderligt navn, men jeg lavede den mens jeg sad og drak min ynglings te, nemlig en ingefær og citron te. Den playliste er så dejlig at høre om morgenen da den er utrolig rolig, og chill. Det er nogle sange der virkelig får mig til at slappe af og jeg sætter den altid på mens jeg går og gør mig klar om morgenen.

Jeg hedder Sophie Kiesbye på Spotify, så hvis I er interreseret kan i finde de to nævnte playlister under min profil. Udover de to, har jeg alt fra Ukendt kunstner til G-Eazy. Jeg har tre playlister der er med mine ynglings sange fra tre af mine ynglings artister, nemlig Bruno Mars, Ukendt kunstner og Scarlet Pleasure. Jeg brugte to dage af sidste uge på at lære en af Ukendt Kunstner´s sange, ved navn Spor 6. Den går rimelig hurtigt, og så er der utrolig mange ord lige efter hinanden, men nu kan jeg den og kan ikke lade vær med at synge den konstant. Det var bare lige et kort indlæg fra mig, må i få en fortsat pisse fed dag.


-Sophie Kiesbye

Likes

Comments

Get to know me.

Hey venner.

Siden jeg var helt lille har jeg altid utroligt gerne ville rejse. Hele tiden. Jeg kan ikke få nok af det. Jeg har været i mange forskellige lande, og er så heldig, at jeg har haft mulighed for det. Jeg er så taknemmelig for de muligheder jeg har haft igennem livet, og begynder, at tænke på, at lave mine egne muligheder nu. Næste år skal jeg på efterskole, og ærligt kan jeg slet ikke vente! Vi skal på tre rejser i løbet af et år og jeg glæder mig SÅ meget!

Når jeg er færdig med min gymnasiegang, ved jeg allerede nu, at jeg vil ud og rejse. Min mor var også ude at rejse da hun tog et sabbatår, og det samme vil jeg. Min mor var på to lange rejser, og oplevede så mange ting. Hun tog afsted bare med en rygsæk på ryggen, og det samme vil jeg. Dog, vil jeg også have mit kamera med så jeg kan tage billeder af alt det jeg kommer til at opleve.

Lige nu er det kun en drøm. Der går jo stadig flere år før jeg skal tage et sabbatår, og mange ting kan ændre sig. Men, min kærlighed for at rejse, og opleve, tror jeg aldrig kommer til at ændre sig. At møde nye kulturer og se landet som en individuel, og ikke en tourist, er det bedste i hele verdenen. Jeg vil klart ikke tage rundt som en tourist, da jeg føler man ikke oplever landet på samme måde, som hvis man fandt nogle der boede der og spurgte ind til hvad der var det mest signifikante ved de lande jeg nu ender i.

Det kan godt være jeg kun er fjorten år gammel nu, og det bare virker som et ønske. Men, jeg vil gøre alt for, at det bliver muligt en dag.

-Sophie Kiesbye.

Likes

Comments

Velkommen tilbage venner. I dag tænkte jeg bare at jeg ville fokusere lidt på de positive ting i livet. Det er så vigtigt at omringe sig selv med folk der har en god indflydelse på dig, og hvor deres gode humør smitter af på dig. Livet er ikke altid nemt, men finder du en eller flere der giver dig et smil på læben, skal du holde dem nært.

Hvis du har en drøm skal du gøre den til virkelighed. Jeg har selv en drøm og jeg gør alt jeg kan for at få den sat i værk. Ting tager tid, man skal bare holde modet oppe.

Hvis du elsker dine øjne, dit smil eller noget andet, så vis det dog frem. Du skal ikke gemme dig. Hvis du er stolt af noget eller glad for noget, så hvis det frem. Andres reaktion kan både være positiv eller negativ, men ligemeget hvad gør den dig kun stærkere.

Du skal ikke vente på at lykken kommer til dig, du skal gå ud og finde den. Find noget eller nogen du holder af, og hold fat i det eller dem. Hvis du ikke er glad, men venter på at glæden kommer til dig, kommer du til at vente alt for længe. Du skal gå ud og fange den glæde. Lykken og glæden venter på at du kommer til den, du skal bare finde den.

Lev i nuet. Du skal ikke bekymre dig om fremtiden, eller bruge din tid på at fortryde ting fra fortiden. Dagen efter dagen i dag skal ses som en ny mulighed. En ny dag er endnu en mulighed, for at opnå det du gerne vil opnå i livet.

Ligemeget hvordan du ser ud, eller hvordan du er, så er du god nok! Du skal ikke lade andre få dig til at tvivle på det.

-Sophie Kiesbye.


Likes

Comments

Get to know me.

Hey girls and boys. Som lovet kommer min video fra Skotland op nu. Den er ikke specielt lang, men mit formål med den var bare at fremstille en underholdende video, der viser noget af den stemning vi oplevede i Skotland. Agnes, min veninde, har filmet en del af det da jeg faktisk var syg en af dagene i Skotland, så hende ser I en del;)

Håber I vil tage godt imod den.

-Sophie Kiesbye.

Likes

Comments

Get to know me.

Hey girls and boys. I dag vil jeg dele min rejse til Skotland med jer. Fra d. 16 Marts til d. 19 Marts, var jeg nemlig på en rejse med min klasse. Vi tog afsted klokken 05:00 om morgenen fra Viborg Station og kørte i bus hele vejen til København, så det var jo bare fedt. Da vi endelig ankom til Skotland vil jeg dog sige at det var den tidlige start værd!

Nye oplevelser:

Noget af det nyeste jeg prøvede da jeg var i Skotland var klart Haggis! Haggis er ikke noget for alle og jeg tænkte egentlig at det ville være utroligt klamt da det jo består af så mange forskellige ting, men ærligt smagte det bare af helt normalt oksekød. Haggis består blandt andet af leveren, lungerne og hjertet fra et får. Jeg smagte en lille bitte smule, og så var det ellers nok for mig. Det var ikke smagen jeg ikke kunne klare, det var bare tanken om hvad det bestod af!

Største forskel fra Danmark:

Den største forskel jeg lod mærke til da jeg ankom til Skotland var klart deres traffik. I Danmark er der selvfølgelig en del der går over for rødt, men i Skotland er det bare stadigvæk ret anderledes. De går over for rødt og går ud gennem biler og alt det der, men bilisterne virker ret ligeglade. Jeg ved ikke om det var en fejl eller hvad det var, men de dage vi var der, var der et bestemt kryds jeg husker. Der ville lyse grønt for fodgængere men det stoppede inden nogen nåede over. Derefter lyste lysene slet ikke, og så først et godt stykke tid efter blev der grønt for bilerne. Jeg tror det var for at der er færre der bare vader over vejen når det passer dem, haha!

Mærkeligste oplevelse:

Den mærkeligste oplevelse er svær at finde. Der var MANGE mærkelige oplevelser, men hvis jeg skal vælge en tror jeg det bliver da vi alle var i noget der hedder Camera Obscura, det var virkeligt fedt. Hele konceptet ved Camera Obscura er at drille hjernen og øjnene, på en måde. Der var spejl labyrinter, og så mange forskellige ting jeg ikke aner hvad hedder, men der var utrolige mærkelige. På et af billederne nedenunder kan man se at jeg er større end mine to veninder, Julie og Laura. Forskellen er at jeg står højere og dem lavere, det tricker hjernen så det ligner jeg er kæmpe i forhold til dem. Det var virkeligt vildt at prøve. Udover det, var der så mange andre små ting man kunne røre ved og lege med. Der var en fodbold bane der var lyst ned på gulvet, men man kunne faktisk spille fodbold på den! Det var virkelig fedt!


Der skete så mange fede ting i Skotland og i det næste indlæg får i forhåbenligt en god fornemmelse af alt det vi lavede (dog kun på 3 minutter, men jaja). Det næste indlæg indeholder en video jeg lavede udfra klip og længere videoer vi havde fra Skotland.

-Sophie Kiesbye.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey girls and boys. I dag valgte jeg, at jeg ville dele lidt inspiration med jer. Til foråret skal jeg til konfirmation hos en veninde og har nu fået en ide af, hvad jeg vil have på. Det kan tage lang tid at finde, det man lige føler er passende til en begivenhed, men jeg føler ihvertfald, at disse tre outfits er nogle gode og sikre valg. Der er lidt forskelligt, så der er noget til en hver smag. Jeg har sammensat et lidt piget outfit, som er lyst og let. Dernæst har jeg sammensat et outfit, der er lidt mere casual, og som sagtens også ville kunne bruges i skole, men jeg føler, at sammen med støvlen og blonde toppen passer det godt til en konfirmation. Til sidst har jeg sammensat et outfit til dem, der er til kjoler. Jeg valgte dog at tilføje jakken, da det tilføjer en lidt mere passende balance, både til sæsonen, men også når der er forskellige aldersgrupper til fx. en konfirmation.

Hvert stykke tøj, i alle de forskellige outfits, er tagget, så du kan gå direkte derhen, hvor du kan købe det. Jeg har valgt at tilføje et par solbriller til hvert outfit, da det jo er i foråret, man typisk bliver konfirmeret, så jeg følte, det ville være passende for sæsonen. Derudover er der et par støvler med hæl til hvert outfit, da jeg føler, det gør det lidt finere, men en anden form for sko ville sikkert også være helt fint.

Jeg håber dette kunne give jer lidt inspiration til en konfirmation eller et andet arrangement. Jeg ved ihvertfald, hvad jeg skal have på nu, og så håber jeg ellers bare, I får en fortsat fantastisk dag.

-Sophie Kiesbye.

Likes

Comments