WEDNESDAY..

Hej godingar! 🧡

Hoppas verkligen ni haft/har lika fint vÀder som det Àr hÀr i Karlstad. NÀrmre 30 grader visar det pÄ vÄran termometer, hur sjukt? Det Àr nu man verkligen hade valt ha en lÀgenhet med balkong eller egen uteplats... Vi har inget av det sÄ kan inte njuta av solen sÄ mycket mer Àn nÀr jag cyklar till och frÄn jobbet.

Idag kom min lingon vecka ocksÄ, eftersom jag gÄr pÄ p-piller vet jag ju nÀr mensen ska komma. Det Àr skönt nÀr man har sÄdana kontrollbehov som jag har. Men man Àr aldrig förberedd för hur mensen denna gÄng ska vara, liksom hur kÀnslosam man Àr eller hur ont man ska ha. SÄg en snabbis av en video hÀromdagen pÄ en valp som blivit rÀddad. Kunde knappt se nÄgra sekunder innan jag ville grÄta! Sugen pÄ choklad Àr jag ocksÄ, men det Àr inte helg Àn... I wanna cry...

Har blivit helt fast pĂ„ The Last Of Us 2 ocksĂ„, kollar gameplay utan kommentarer pĂ„ youtube. Blir som att se en vĂ€ldigt lĂ„ng film haha. Älskar skrĂ€ck, har ni aldrig sett/spelat detta spel rekommenderar jag det verkligen! Första spelet spelade min partner och jag kollade pĂ„, sĂ„ mysigt!

Jag kollar pÄ denna kanalen (MKIceAndFire)

KRAM

Dagens outfit: Allt frÄn chiquelle!

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Vi hade det super varmt i Stockholm igÄr! 32 i skuggan och i solen ska vi inte prata om. Min balkong var en bastu. Men jag Àlskar det!
nouw.com/oliviamalm
MALINDENISE
MALINDENISE,
Vad fin du Ă€r i hĂ„ret! 😃
devote.se/malindenise
IP: 82.99.3.229