Header

Åh vad vi njuter av varenda sommardag, man vet ju aldrig hur många man får. Igår hade vi en mysig pannkaks picknick under trädet. Älskar att mysa till det lite extra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi haft en riktig mysidag bara jag oh Cataleya. Då hon är sjuk fick vi stanna hemma från dagens studentfirande, Hon har haft feber några dagar och nu har hon fått massa förkylnings blåsor i munnen, usch man tycker så synd om henne, Jag hoppas att det går över fort. Jag kommer i håg att Nala hade likadant när lilla Leya var nyfödd.

Denna vecka har vi gått in i vecka 30. Alltså 10 veckor kvar, bara 10 veckor! Går ju verkligen fortare och fortare för varje graviditet. Och har typ ALLT kvar och fixa, med det är ju så mysigt med allt fix och förberedelser.

Nu ska vi mysa vidare i väntan på att Nala och Andreas kommer hem.

Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 28, wiho. Börjar känna mig rätt så gravid nu måste jag säga, kulan växer och det känns att lilltjejen börjar bli "stor". Hon är nu cirka 34 cm från huvud till fot och väger lite över 1 kg. Känns som att hon aldrig sover där inne, alltid massa rörelser och sparkar. Hoppas på att hon kommer sova lite mer utanför magen, haha.

Likes

Comments

Jaa, det tog bara en vecka och så var vi tillbaka i märsta igen. När vi såg väder prognosen här vs gnarp så tog jag och barnen tågen ner. Igår bärjade vi dagen med frukost i solen, så härligt! Och sen var vi ute hela dagen. En riktig mysig sommardag blev det.

Likes

Comments

Andreas är på jobb i stockholm så förra veckan var vi där och hälsade på (Mormor och Morfar också så klart) Andreas är kvar i två veckor till, så på torsdagen innan vi åkte hem så fick det bli ett resturangbesök. Ungarna älskar att gå på resurang och båda två pratade med personalen så mycke de kunde så fort de fick chansen och lixom om allt, haha inga blyga ungar här inte.

men nu saknar vi pappis och hoppas att dessa två veckor går super fort!

Likes

Comments

Gårdagens utflykt gick till norra berget med sol, parklek och massa onyttigheter.

Likes

Comments

Lilla Nala som har kommit på att hon så hemskt gärna vill åka till Hawaii, helst flytta dit. Går inte en dag utan att hon frågar när vi ska åka dit. Och så har hon ju så klart börjat spara också, eftersom vi förklarat att det kostar en hel del att åka dit.. haha min lilla Hawaii tjej som helt klart är föd på fel sida av jorden. 

Så i går hade vi en riktig "Hawaii dag." så gott det gick i alla fall i detta väder. Vi fixade en liten klänning och pysslade blomhalsband. Sen gjorde jag nicecream som vi åt i sängen (i stället för stranden) och kollade på Vaiana.

Hade frusit in ananas och banan som jag mixade med kokosmjölk. och så lite citron på det. Jätte gott tyckte Nala och Cataleya som åt upp alltihop..  


Likes

Comments

Idag vill man inte vara ute i detta pissväder så vi håller oss inne och myser ner oss här.

VI har äntligen fått färg på väggarna i vårt sovrum. Från början var det en stor frisörsalong som vi delat av tilll två sovrum. Så vi har haft en mysig gipsvägg ett tag, men nu äntligen är det klart. Nu ska det bara inredas, Wihoo. så to be continued. Vägg färgen är från jotun och kulörenheter river.


Likes

Comments

Galad påsk! är väl för sent och säga nu kanske, glad fortsättning kasnske man säger, haha.

Vi har mest bara myst, ätit gott och ungarna fick påskägg. Nala är nu rätt säker på att det är hennes pappa som är påskharen. Hon kom och såg helt förvirrad ut och sa :

-Ähh mamma, du har gift dig med påskharen hahaha

Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 22 och det känns som att tiden går aldeles lagom framåt. Men jag vet ju att helt plötsligt så har tiden flugit fram och så har man inte hunnit med någonting. Måste väl börja på att förberda lite smått, vill göra massa Diy pyssel som babygym t.ex.

Bebis är nu ca 27 cm och väger 450 gram. Känns att lillan växer, nu har jag börjat känna av alla rörelser mer och inte bara de små sparkarna man känner i börja. Så mysigt! Det här är helt klart den bästa tiden under gravediteten när magen fortfarande inte är i vägen men ändå så där mysigt rund.Likes

Comments