NEM PASTARET MED CREMET SOVS OG GRØNTSAGER

Soph's køkken
Hey piger. I dag vil jeg dele denne alt for skønne opskrift med jer, som jeg biksede sammen til min søster, mor og mig selv her til aften. Jeg gik faktisk ikke ud fra en bestemt opskrift, så jeg brugte min mavefornemmelse og tilsatte de ingredienser, som jeg havde lyst til. Det er egentlig en ret, hvor at du "kun" skal bruge madlavningsfløde og spaghetti/ pasta som hovedingredienser, og så kan du selv vælge til og fra for, hvad du gerne vil have i. Udover de ingredienser jeg har skrevet, kan man med fordel også tilsætte kylling og broccoli m.m. 

Du skal bruge:

- 250g spaghetti (jeg brugte en grøn spaghetti med hvidløg og basilikum, som jeg købte sidste år i Milano)

- 1/2 liter madlavningsfløde

- Frisk spinat

- 2 skalotteløg

- 1 squash

- 280g bacontern

- 200g skiveskåret champignon

- Evt. parmesanost til topping

Sådan gør du:

- Steg baconen næsten helt færdigt og læg det til side for en stund.

- Kog spaghettien/ pastaen, så det er klar til at blive blandet sammen med flødesovsen.

- Steg squash, skalotteløg og champignon med lidt olie eller fedtet fra baconen. Herefter puttes spinatbladene i, og det steges i 1-2 minutter.

- Hæld fløde og bacon sammen med de stegte grøntsager og lad det simre i 1 minut.

- Hæld herefter spaghettien over i flødesovsen, og lad det simre ved svag varme i 5-7 minutter, til flødesovsen har den ønskede konsistens. Jeg tilføjede i denne proces også salt, peber og lidt timian.

- Server herefter med parmesanost.

XX - Soph

Synes godt om

Kommentarer