MY NEW YEAR’S EVE 2018/19

Mode, PersonligtIndeholder tilknyttede links

Hey piger. Så er vi trådt ind i et nyt år, og håber I alle havde en god aften og kom godt ind i 2019! Jeg havde selv en skøn aften, både sammen med min familie, veninder, kæreste og hans familie og venner.

Jeg har fundet en god rytme ved ikke at blive skuffet nytårsaften, for jeg planlægger udfra totalt egoistiske handlinger, og jeg planlægger først min endelige aften et par dage op til selve dagen! Det har lykkedes mig rigtig godt de sidste par år, så det er skønt hehe. Jeg synes selv, at det er okay og et must at være egoistisk, når det handler om dage og begivenheder som nytårsaften. Det er jo i bund og grund ligesom en anden festlig lejlighed, hvor man tager pænt tøj på, spiser god mad og fester med sine nærmeste. Det bliver bare altid blæst op til noget alt for stort, som bare skal være perfekt og med en kæmpe fest. Jeg kunne ligeså godt sidde i et sommerhus og spille brætspil hele aftenen haha, men vi er jo alle forskellige, det er bare vigtigt, at man tager sine egne behov og ønsker med i planlægningen - uanset begivenheden.

Jeg var iført denne kjole fra Nelly sammen med et par klassiske stiletter, som jeg også havde på sidste år, hehe! De fine øreringe er fra Pieces, som jeg egentlig havde tænkt at tage på til galla i maj, men har fået de fineste øreringe fra Månesten i julegave af min kæreste, som vil passe bedre til begivenheden, hihi.

Glæder mig til 2019 og de muligheder og glæder det bringer! Tak for jeres interesse i det, jeg skriver og deler, knus <3

XX - Soph

Synes godt om

Kommentarer