MUST HAVES TIL EFTERÅRET - IT'S TIME TO CHILL

ModeIndeholder tilknyttede links

Hey piger. Jeg har i dag samlet nogle - ifølge mig - musthaves til efteråret, da jeg, som skrevet i mit tidligere indlæg, er helt vild med efterår.

Varme strikke og lækre jeans

Et klart musthave er helt klart varme strikke, og jeg har i et tidligere indlæg samlet 21 fede og varme strikke til jer, find dem lige HER. Udover varme strikke er lækre jeans også et kæmpe musthave, da det er blevet for koldt til nederdele og kjoler.

Indendørshygge

Hyggen er nok den vigtigste ting i efteråret - efter min mening. Her tale jeg både om brætspil, stearinlys, tæpper, varme drikke mm. Jeg har samlet en række super fede og hyggelige duftlys til jer lige her.

Chelsea Boots

Efterår = Chelsea boots, og sådan er det bare! Det er for koldt til sneakers og sandaler, men ikke koldt nok til varme vinterstøvler - altså: Chelsea boots it is. Jeg er helt vild med Chelsea boots, og kunne egentlig godt finde på at bruge dem hele året, men i efteråret er det bestemt et musthave i garderoben!

Regnfrakker og paraplyer

Efterår betyder også meget regn og mange grå dage, derfor er det altid smart at have en paraply i tasken, eller en regnfrakke under armen. Dog er det ikke altid lige smart, at have en regnfrakke på, derfor har jeg prøvet at udvælge nogle (måske) lidt mere smarte regnfrakker - det må I bedømme, om jeg klarede godt, haha!

XX - Soph

  • Mode

Synes godt om

Kommentarer