MIN FERIE I BILLEDER

Vacay

Hey piger. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele min ferie med jer i billeder. Mange af billederne har I måske allerede set på min Instagram, enten som feed eller story, men jeg ville lige samle dem i ét indlæg anyways.

Hverdagene går med arbejde og skole, og derfor har jeg ikke altid særlig meget fritid til at slappe af eller lave blog, men jeg prøver at opdatere indimellem, så bloggen ikke dør helt :/ Det har virkelig været rart med en ferie, hvor jeg egentlig ikke skulle alt muligt vildt, udover at bruge tiden på at slappe af, være sammen med familie, veninder og kæreste og nyde min yndlings årstid!

Fredag: efter skole var jeg og 3 veninder fra klassen sammen for at lave en aflevering færdig, bage kage, spise aftensmad og bare for at hygge!

Søndag: søndag til mandag var min kæreste og jeg på Comwell Kellers Park med spa, 3-retters, hygge og kvalitetstid! Mit hovede gjorde godt nok noget ondt mandag grundet for meget vin og drinks, hehe!

Tirsdag: tirsdag var jeg med min mor, søster, mormor og morfar på Salling Rooftop for at drikke en kop kaffe. Om aftenen lavede jeg denne lækre pastaret til os!

Onsdag: onsdag var jeg til frisør, i Tivoli med min veninde for at se deres halloween-udstilling - så hyggeligt! Se mit outfit fra dagen lige HER.

Torsdag: min søster, mor og jeg tog til Aalborg for at spise brunch og shoppe, det var dog mest for hyggens skyld og for at komme på en lille tur, hehe! Om aftenen tog jeg i byen med veninderne og vågnede op med lidt for ondt hovedet, haha :(
Fredag: dagen stod på arbejde (ligesom lørdag og søndag)! Det var helt igennem forfærdeligt, fordi jeg havde så mange tømmermænd, haha! Lørdag på arbejdet var derfor en del bedre, haha!! Det værste er simpelthen at skulle på arbejde, og være tæt på at kaste op igennem hele vagten - men jeg klarede mig igennem uden at kaste op (wuhuu!? Haha)
Søndag: her til morgenstod jeg op og lavede vafler til min familie, da min mor, søster og jeg købte et vaffeljern i Aalborg! I februar delte jeg min vaffelopskrift med jer, og der er link til den lige HER. Søndag aften gik med arbejde - igen!

XX - Soph

  • Vacay

Synes godt om

Kommentarer