BLOGGEN FYLDER I DAG 1 ÅR - MINE 10 MEST LÆSTE INDLÆG

Personligt

Hey piger. I dag er en speciel dag for mig, da bloggen fylder 1 år. Dette bliver et meget personligt indlæg fyldt med alt min frygt, glæde, tanker og meninger. Jeg er faktisk lige nu på vej til København med min klasse, hvor vi skal være ind til onsdag aften, wupwup haha !!

Da jeg for et år siden oprettede bloggen, sad jeg en søndag eftermiddag og var fyldt med frustration, da jeg længe havde haft lyst til at starte en blog, men jeg havde ikke gjort det af ren frygt for, hvad andre nu ville tænke om mig, når de så mig. Jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for, at jeg havde nogle veninder, en kæreste og min søde forældre, som sagde, at jeg bare måtte springe ud i det, og se min frygt i øjnene. Og om det var slemt, og om folk dømte mig? Nope, ingen har sagt noget til det, udover positive kommentarer. Nogen har måske snakket om det i krogene, men piger er piger, og jeg er bare glad for at have gode veninder, som støtter mig og IKKE dømmer mig.

Nogen vil måske mene, at jeg ikke har fået særlig stor succes, da jeg cirka har det samme antal følgere på Instagram som for et år siden, og jeg har "kun" 59 følgere her på Nouw, men jeg er faktisk ligeglad med, hvor stor eller lille succes folk synes, jeg har fået. Dem der følger med, må jo synes, at det JEG laver er fedt, og det er faktisk nok for mig, og 59 individer der synes, at min blog er fed, er faktisk også ret mange mennesker. Selvfølgelig ville det være super fedt at have flere hundrede eller tusinde følgere, men det er faktisk ikke det, jeg går op i her på bloggen. Jeg blogger, fordi det er mit frirum, og det jeg godt kan lide at lave, når jeg har brug for at slappe af og koble fra.

Jeg tænkte, at jeg ville dele nogle af de højdepunkter fra året, som jeg sætter mest pris på, og dele den succes, som JEG synes, at jeg har opnået.

  • Jeg har udgivet 108 indlæg (inkl. dette)
  • Jeg har haft 41.508 viste indlæg
  • Jeg har opnået samarbejder med flere forskellige brands (herunder LLA Copenhagen, Cam Cover, Bonusway, HairLust, IKEA Danmark mm.)
  • Blev ugens blogger i uge 48 i år 2017
  • Fået 59 følgere her på Nouw


Mine 10 mest læste indlæg

På 8. pladsen:

The lady in red

På 7. pladsen:

Red friday

På 5. pladsen:

Fashion on a budget

XX - Soph

  • Personligt
  • Near Vejlby Risskov, Risskov

Synes godt om

Kommentarer