Eksklusivt outfit på budget

#nouwoutfit, ModeIndeholder tilknyttede links

#nouwoutfit

Hey piger.

I dag vil jeg dele dette lækre outfit med jer, da jeg selv synes, det ser helt vildt eksklusivt og fedt ud, men ikke har kostet så meget, som man umiddelbart tror. Billederne blev taget i sommerferien (derfor jeg er så brun, haha), da jeg var på café med min veninde Elizabeth - find hendes blog her.

Mange ved det nok ikke, men på Zalando kan man få en række (ægte) Valentino tasker, som er udgået af Valentinos eget sortiment, og derfor sælger Zalando dem til fantastisk lave priser! Jeg købte den her baby for 1000 kr.!!! Jakken og bukserne er fra Mango, sko fra Pavement, og t-shirt fra Zara.

Jeg elsker, at man kan sammensætte items, som får ens outfit til at se dyrere ud, end hvad det er. Ikke fordi jeg gerne vil udstråle en med penge, men jeg elsker den feminine og elegante stil.

Jeg var i går til fredagscafé på mit gymnasie, så dagen i dag står på afslapning, og så skal jeg pakke min kuffer, da jeg i nat rejser jeg til Milano med min klasse - der kommer planlagte indlæg tirsdag og torsdag kl. 15. God lørdag <3

XX - Soph

Synes godt om

Kommentarer