12 IDEER TIL ADVENTSGAVER TIL HAM

JulIndeholder tilknyttede links

Hey piger. Nu er butikkerne så småt ved at få pyntet op til jul, og glæden nærmer sig. Det er blevet koldere, mørkere og tid til den hyggeligste tid på året!! Jeg har i år valgt at lave en adventskalender til min kæreste, da jeg bare elsker at gå og finde små gaver at forkæle andre med! Jeg har valgt "kun" at lave en adventskalender, da det er utrolig dyrt at lave en pakkekalender, hvilket jeg lavede til min veninde Marie, da hun var på efterskole. Hvis min kæreste og jeg også er sammen de næste par år, kunne det da godt ske, at han vil blive forkælet med en pakke 24 dage i december, men i år må han altså nøjes, haha ;)

Jeg har samlet nogle gode idéer til, hvad man kunne give i adventsgave, som er brugbart men samtidig ikke alt for dyrt. Det kan både bruges til din far, kæreste osv.

Inde på denne hjemmeside kan man faktisk lave sin helt egen og personlige jule-/ adventskalender til dem, som man holder af!

Styling

1/ Man går aldrig galt i byen med en voks til en mand, og sådan er det! I Salling, Magasin og Matas kan man finde et stort udvalg af diverse voks.

2/ En aftershave, som også kan bruges som normal ansigtscreme, det er et win! Mine forældre gav min kæreste denne i julegave sidste år, og han har været utrolig glad for den! Kan købes i Salling, Magasin og Matas.

3/ En barberingssæbe, det er da for innovativt! Kan bl.a. fås i Salling!

Mode

4/ Underbukser !! Altid en sikker vinder til mænd, haha - ved virkelig ikke hvorfor!?

5/ En fed tee! Man kan finde utroligt mange fede og billige t-shirts i H&M, ASOS eller Zara. Den her er fra H&M, og der er link HER

6/ En fed bæltetaske! Denne er fra ASOS, link HER.

Lækkerier

7/ Nogle lækre specialøl skader aldrig! Denne boks med 4 koster 149,- på ølbong.dk!

8/ Noget slik eller en julekalender med chokolade - det ville være et hit hos min kæreste, haha!

9/ Lav en lækker middag for ham, enten giv det som gavekort eller overrask ham en af de 4 søndage. Så vidt jeg ved, så er det vist en mandeting at kunne lide "bøf bearnaise", så mon ikke det ville være et hit?

Det skøre

10/ Lugtdræbere til sko, man-caves, tasker m.m. Kan købes på coolstuff, link HER.

11/ Drukskak - ja tak! Det ville enhver mand da blive glad for, haha! Der er link lige HER.

12/ Store ølkrus er vel et must i et mands liv!? Disse 4 er fra Lyngby og kan købes lige HER.

XX - Soph

  • Jul

Synes godt om

Kommentarer