Hej hej!

Igår efter skolan träffade jag Vanja Minna och Olivia och tog en fika, jätte mysigt! Sedan drog jag och Vanja hem till henne och badade, SÅ MYSIGT! Ja ni ser ju. Sen drog vi hem till mig fixa oss lite och sedan drog vi till djurs och träffade några kompisar! Fredagen började bra och avslutade lite mindre bra men det funkar!

Kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag Olivia och Ellen precis varit tränare och tkr att vi förtjänade var sin glass innan vi kommer hem och drunknar i våra läxböcker igen:)

Kram<3

Likes

Comments

Hej hejj

Idag är det söndag och nu är det precis EN VECKA kvar tills franskarna kommer vilket betyder ingen skola :) iaf denna helg har varit rätt så seg ändå. I fredags var jag i Djursholm med några kompisar sen missa jag och Vanja sista bussen och fick gå 1timme för att komma till tunnelbanan mitt i natten, kan ju inte säga att det var direkt varmt asså. I lördags var jag också ute (fast i stan) men det var förjävlans kallt då också så gick hem vid 00, usch. När ska sommar komma så man kan vara ute på riktigt utan att frysa asså, trött på denna vinter nu.

Idag ska jag vara tränare som vanligt sen ska jag hem fixa lite pluggmys och plugga. Har SÅ mycket till nästa vecka...

Kram<3

Likes

Comments

Hej hej.

Asså förlåt men vad är grejen med nationella? Jag LOVAR att jag inte är den enda ungdomen som ställd mig den frågan. Asså varför? Tror dem seriöst vi ska komma ihåg ALLT vi lärt oss sen sjuan? Sen ger dem oss en fet jävla bok o säger att det räcker att läsa sammanfattningarna så sitter man ändå där på provet och fattar inte ett shit. Och en fråga, får lärare sänka oss? För vissa säger klart och tydligt NEJ nationella kan ej sänka men vissa säger att det är klart som fan dem kan det. Asså ett stort jävla VA. Egentligen är nationella BARA till för att se "vart ungdomarna ligger till i sin utveckling" och till en början fanns det bara i matte engelska och svenska.. Lite orättvist faktist. Vad spelar det för roll att ha vanliga prov om vissa lärare BARA tittar på nationella ändå? Asså nej detta är sjukt oklart, förstår ingenting.

Men aja nu får jag ta tag i detta och försöka läsa anteckningarna och sammanfattningarna och svara på gamla nationella prov och helt enkelt hoppas på det bästa imorgon som nog dem flesta ungdomar kommer göra!

Kram<3

Likes

Comments

Hej Hejj.

Idag är det torsdag och det händer väll inte så jätte mkt speciellt. Speckat schema hela dagen och slutar 16.00.. Efter skolan tänkte jag åka och hälsa på mitt gamla lag, så jag och Emelie kommer åka till Rissne. Samtidigt medan jag kollar tänkte jag också plugga till kemi nationella på fredag...

Kram<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej!!

Nu är klockan 10.20 och jag sitter på EspressoHouse med Anastasia, vår franska lektion var inställd så blev en håltimme 9.30-11.10 ist:)
Iaf fick precis tillbaka mina Franska prov, fick A på både läs&hör och skrivdelen!! Så kuul eftersom jag skrev en väldigt olämplig sak som jag trodde betydde något annat hehe.. Chansa aldrig när det gäller språk asså!

Iaf idag fyller min Mamma år så grattis till henne. Vi ska fira genom att äta ute på resturang idag, så mysigt.

Kram<33

Likes

Comments

Hej hej:)

Just nu sitter jag vid datorn, kollar på ung och bortskämd och äter avakado mackor som alltid haha. Snart ska jag börja plugga lite inför Kemi nationella på fredag och ikväll kommer Charlotta sova hos mig:)

kram<3

Likes

Comments

Hej hej.

Denna helg har varit fett bra faktist. I fredags åt jag sushi med Charlotta till lunch, jätte gott. Sedan på kvällen var jag med några kompisar från skolan sen drog typ alla hem så jag och Vanja åkte runt i stan o träffa några haha, vi var på Lidingö Stureplan Bromma och hamnade till sist i Djursholm. Iaf sen på lördagen var jag med Otto typ hela dagen, jätte mysigt sen på kvällen var några hos Kaspar. Jag sov sedan dära! Idag har jag bara varit tränare och typ sovit, mår fett illa o är as trött

Kram<3

Likes

Comments

Likes

Comments