Slapp Lördag

Men kolla vad jag hittade på gymmet i morse, var tvungen att köpa hem den<3 Fick lite julkänsla för stunden hahah

Min godisskål ser ju inte ens god ut hahah

Nu är det äntligen helg och för mig är det första helgen på väldigt länge som jag inte jobbar. Fick denna helg ledigt nu efter att ha jobbat i 9 dagar utan uppehåll. Känns i hela kroppen att jag behöver en helgen off. Liksom det ända jag har orkat med idag är att gå till gymmet, köra ett grymt pass sedan åkt och köpt godis, klippt Davids hår och sen bara legat framför soffan och plöjt Netflix. Nu när jag rabblade upp min dag låter den ändå inte så dum men ändå, lite gjort för att vara mig.

Vi ska snart hem till hans föräldrar för middag och sen raka vägen hem för att sova. Ni vet när man är så slut i sin kropp att man är känslomässigt påverkad, typ som ledsen osv. Lite så är det för mig just nu så vill egentligen bara lägga mig i sängen nu och dra täcket över huvudet men ah det får vänta tills lite senare.

Har absolut inga planer inför morgondagen och tänker inte ha det heller utan denna helg ska jag verkligen inte göra något alls. Bara vara och ta hand om mig själv<33 Hoppas att ni har haft en mysig lördag och glöm inte bort att göra tid för er själva, ta hand om er<3

kram

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Vilken mysig dag du verkar ha haft! <3nouw.com/sabinakj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229