Låttips Till Ditt Träningspass

Här är dom hörlurarna jag använder under min träning. Ni som har Bose vet hur bra ljud de är och hur bra dom är på att stänga ute allt utomstående ljud. Har även ett par "Bose QuietComfort" som min pojkvän har snott... Men kan verkligen rekommendera dessa hörlurar om ni vill lägga lite mer pengar på bra ljud samt stänger ute allt utomstående ljud.

För mig är musik A och O för ett bra träningspass. Lyssnar nästan bara på musik när jag tränar eller kör bil. Men för mig är musiken en slags peppande motivation. Som tex lyssnar jag på en bra låt kan jag känna att jag presterar bättre än om jag inte skulle ha någon musik alls. Tror många kan känna igen sig i vad jag menar.

Tänkte dela med mig utav 6 st låter jag alltid spelar på gymmet eller under en löparrunda. Har tagit typ alla dessa låter från min pojkväns spellista då jag lär erkänna att han har bra listor men inte riktigt den musiken jag gillar. Jag är verkligen inte mycket för rapp och hip hop med när jag tränar så blir jag mer pepp av sån musik. Konstigt hahah för skulle aldrig sätta på Z.E i bilen tex men de funkar sjukt bra på gymmet. Så ah lite låttips såhär en torsdag<3

Gillar

Kommentarer

idalyckemy
idalyckemy,
Hur gör då så på dina bilder? Med tejpen och det? Supersnyggt!
nouw.com/idalyckemy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229