saknad & uppskattad, de ä förjävligt

- Babblar ur mig allt

Jag är så lyckligt lottad att ha dem jag har runt omkring mig.
I lördags när jag jobbade fick jag ett besked man inte vill ha.. En ängel lämnade denna jord... Och jag vart helt nedbruten när pappa ringde och meddelade beskedet till mig..
Så jag gick hem från jobbet, grät & sov i omgångar 😭
På söndagen var det upp å jobba igen, lite lättare var det å de tackar jag min dam för. Hon fick mig att skratta & må en smula bättre men när jag kom hem så var tårarna nära igen för när jag kliver innanför dörren har Petter tönt ljus i hela lägenheten , köpt godis & en choklad ask som låg på sängen & en blomma på mitt sängbord.
Han hade städat hela lägenheten & berättade för mig hur mycket han älskar mig & uppskattar mig för den jag är oavsett hur jag mår. Han är verkligen en klippa jag kan luta mig på när allt rasar.
Han är den som vet min djupaste hemlighet & han är den som alltid står där.
Man kan inget annat än älska den killen, han är helt underbar emot mig.

och Linda , dem sköt upp din operation 1 gång för mycket. prioriterade helt åt helvete å nu finns du inte mer.
saknaden efter ditt skratt kommer bli enormt ...
Du som längtade upp och vara med mig och Petter tillsammans med pappa men den chansen får vi inte.. 😭 Livet är inte rättvist. Ditt varma hjärta orkade inte mer!
VILA I FRID💕

Gillar

Kommentarer

Pappa,
Inte gråtit sedan helgen, men när jag läste Din fina text och fick se Lindas leende igen, så brast det igen. Kanske tur att ni inte hann träffas mer än över telefonen, ni hann ju gadda ihop er tillräckligt mot mig redan där och då =) Men hon påpekade ofta hur mycket hon gillade Dig och att hon tyckte Du var fantastiskt vacker. Hon bad mig alltid att hälsa till Dig när Du kom på tal och jag glömde det nog de flesta gångerna, i tron att det skulle hinnas med senare. Men det fanns inget "senare" och man vet aldrig hur längre folk finns kvar. Så därför sänder jag nu alla hennes hjärtligaste kramar till Dig, bättre sent än aldrig. Ni hade bara älskat varandra om ni hade hunnit ses.... Och ja, livet är orättvist. Det finns varken någon rättvisa eller gud, kom ihåg det. Älskar Dig! Kram
www.ulwencreutz.se
sophieaurore
sophieaurore,
Älskade pappa 😭😭😭 kom hit nu. Saknar dig otroligt ! Älskar dig
nouw.com/sophieaurore