Såhär ser det ut där jag bor

- Me, Myself and I, - Livet i Norr

Där har ni hur det ser ut på min toa, eller rättaresagt hur mitt skåp ser ut och dusch, sen är det hallen. Och ja, det står mat på skohyllan. Vill inte ha den där ute så den får stå där! ^^,

​Här har ni sängen, där jag stort sett spenderar mina dagar.. 
Sen är det skrivbordet, sitter enbart där när jag skriver i mitt block. Kan sitta där bra länge med musik i öronen och bara skriva. 
Sedan mitt kära fönster där julstjärnan från mamma hänger samt min lilla ljusstake o en tavla jag tog med mig hemifrån som jag fick av min pappa. Kan kolla på stjärnan och tavlan ibland och börja grina som en treåring för att jag saknar min mamma och pappa fruktansvärt mycket men snart får jag träffa dom igen. Om jag inte flyger hem under de där 4 dagarna i januari så är det endå "bara" 2.5 månad innan säsongen är slut så då får jag åka hem och helvete vad jag ska kramas med allt o alla där nere då.


​Hur som helst, nu har ni sett hur det ser ut där jag bor. Eller ja, rättaresagt hur mitt rum ser ut. Lagar ju maten där ute i köket/allrummet/vardagsrummet, ja man kan ju kalla det vad som helst. Där har jag även en hylla i ett av kylskåpen som är min där jag ska försöka tränga in den maten jag köper. Dock är det fruktansvärt TRÅKIGT att laga mat åt sig själv. Känns så meningslöst, men men. 
Nu vet ni i alla fall som sagt hur jag bor! 

Gillar

Kommentarer

Pappa,
Ser ju mycket mysigare ut än vad jag trodde! Och inte hade jag en aning om att Du hade tagit tavlan med Dig =) Den lilla adventsljusstaken på skrivbordet påminner om den vi hade i bilen en gång i tiden, och senare inne när vi saknade ström, om Du minns den. Vi drev den med det bärbara batteriet, precis som lilla julgranen.
I övrigt ser jag fram emot kramkalas =) Tror Du kan räkna in Farfar och Farmor där också som tyckte det var en konstig jul helt utan Dig.
www.ulwencreutz.se
sophieaurore
sophieaurore,
Jag ska krama ALLT O ALLA ... har vänner som hotar med o kidnappa mig IGEN om jag inte kommer hem snart. Har vänner som nästan slåss om o få festa med mig när ja kommer hem så för första gången på väldigt länge lr till å med första gången saknar jag faktiskt uppsala. Saknar alla där. Familj , vänner. Allt. Till å med staden ! 😱 ... Så jag ska ha kramkalas med alla när jag kommer hem.. så enkelt är det 😃😃
nouw.com/sophieaurore
Din nya vän Amanda
,
Åh men du är så stark! Å imorn ska vi ha roligt💖
sophieaurore
sophieaurore,
Men underbaring. Jaa det ska vi! 💕
nouw.com/sophieaurore