Midsommar🍓🍸

- Livet i Norr

Igår var det som sagt var midsommarafton vilket är en högtid som iprincip alla firar. Lika så jag! Denna gången i Kiruna tillskillnad från alla andra år som jag har firat midsommar.

I alla fall igår så blev vi hämtade vid 12 tiden av Jonathans morbror Johnny o kusin Lova så åkte vi till Kurravaara och tog båten till Ön där vi firade under dagen å början av kvällen.
Vi grillade , spelade kubb & hade allmänt mysigt. Dock somnade jag i en solstol där efter ett tag med huvudvärk och riktigt trött.. Men blev bättre senare !
Vid typ 20 tiden ungefär åkte vi iväg igen å tog några varv på älven med båten och spanade efter folk typ och lyssnade på musik osv innan vi drog till Hempy i Jukkasjärvi där det var HELA BYN på plats + många från Kiruna också så var extremt mycket folk där ute men trevligt hade vi i alla fall.

Idag har vi enbart vart i sängen & kollat på tv. Vi åkte å köpte mat efter vi vaknat å sen dess har vi inte gjort så mycket och  kommer förmodligen inte göra så mycket mer heller. 💪 Hur var eran midsommar ? 🍸🍓

Gillar

Kommentarer