Helgens bravader i 3 steg

- Livet i Norr

Hjälp vilken livlig helg det har varit. Nu när man står här och ska skriva ner vad man har gjort och försöka sammanfatta denna helg känner jag lite att det inte kommer gå att få ner det i ett kortare blogginlägg och jag tänker inte heller ta det i flera inlägg för då hamnar jag mer efter så jag ska försöka skriva.

Fredag: Julbord 

I fredags när jag gick av mitt nattpass gick jag direkt och la mig och fick nån timmes sömn innan rebecca kom förbi med deras valp Nenah som jag var hundvakt till innan vi skulle dra iväg till Jukkasjärvi.

Väl i Jukkas så satt vi tillsammans med Petters chefs son och sambo och drack lite granna innan vi drog till Icebar och tog en varsin Isdrink där. Stod även en stund och pratade med 2 gamla kollegor som stod i Icebar och serverade drinkar till gästerna.

När klockan började närma sig halv 7 så drog vi upp emot stan till Ripan där det skulle hållas julbord. Vilket är mitt första julbord jag varit på när det varit så många och på resturang.
Otroligt god mat var det och extremt trevligt umgänge hade man med sig där med. Kommer inte ihåg alla men det var bilhälsan, meca och meca gällivare som var där av dem jag minns så det var ett stort gäng som var med på julbordet.

Vi åkte därifrån runt midnatts tid ungefär och då drog vi på klubben och träffade massa andra kompisar som var där. Men inte drog vi hem när krogen stängde inte nejnej , då fick vi alla något konstigt ryck (av dom som var kvar) att dra iväg till byn och ha efterfest där, sagt & gjort det gjorde vi.
Vi kom hem 8 på morgonen med taxi och gissa om vi var trötta?

Lördag: Sänghäng & nattjobb 

Denna dag gjordes inte många knop men det kanske är lite förståeligt.
Vi låg i sängen till kanske 2 tiden och då drog vi iväg och köpte mat och sedan låg i sängen och käkade och sov tills jag skulle dra iväg till jobbet 20:45 för att jobba natt. Den natten var tuff men den gick väldigt bra ändå och mer på lördagen behöver man inte skriva egentligen för det gjordes som inte så mycket mer än så heller.

Söndag: Julmarknad/skyltning

Petter hämtade mig på morgonen på jobbet och vi tog en statil frukost och tog några varv på stan och kollade runt lite granna i brist på något att göra.
När vi åkte runt såg jag att himlen var otroligt vacker så jag ville åka till Laxforsen för att ta en bra bild innan vi skulle åka hem och sova.
Vilket vi gjorde! Och bilden blev rätt fin.

När vi väl vaknat eller rättare sagt när jag väl vaknat så åkte vi till stan ganska direkt och skulle gå på julmarknaden/skyltningen tillsammans med Liz-Marie & Tobias men dem hade nästan precis blivit klara med att packa ihop stånden men jag hann köpa en hjortronsylt i alla fall och så fikade vi på Café Safari.

Sen drog vi hem och jag la mig och vilade för att sedan gå på mitt sista nattpass.

DETTA INLÄGG SKULÖE KOMMIT UPP I MÅNDAGS FÖRRA VECKAN MEN HAMNADE I UTKAST AV NÅGON ANLEDNING !😅👍

Gillar

Kommentarer