Bättre sent än aldrig 🤷‍♀️

- Livet i Norr

Oj nu var de längesedan man bloggade.. Men varken orken eller lusten finns där till att engagera sig i bloggandet. Hur löser man det ?🤦🏼‍♀️

Hur som helst så har de hänt ganska mycket under den här tiden som jag inte har bloggat.

Min pappa kom ju som sagt var upp till Kiruna & hälsade på mig och Petter. Tanken var att han skulle komma upp och ta de lugnt efter allt som hänt men jag och Petter hade helt andra planer kan jag säga.
Vi hade full rulle hela tiden medan han var här.
Vi käkade middag på nyår med Petters mamma ena bror & hans mammas vän sen drog vi på fest.
Vi har visat pappa hur deras stuga i Poultsa ser ut och han ska få se hur den ser ut i sommar med. Nu var de mörkt & massa snö så man såg inte så mycket hur vackert det faktiskt är där borta.

Pappa hann även prova på att åka skoter bakom Petter vilket han tyckte var skoj, trist att man inte kunde hänga med och köra jag med men man får ju inte plats 3 stycken på en skoter.
Pappa fick även prova på att ta en drink på Icebar i ett isglas. Bara en sån liten sak är en upplevelse, han har även fått prova på Kirunas uteliv igen.
Petters föräldrar å hans ena storebror var förbi dagen innan pappa skulle åka hem och vi satt och prata och myste i flera timmar hemma hos oss.

Så det var full rulle hela tiden & när vi lämnade av pappa på tåget och kom hem tyckte vi båda de kändes konstigt & jävligt tomt. Det var ingen som låg på vår soffa och snarkade så taket lyfte och tog upp soffan längre. Men vi kom snabbt tillbaka till den vanliga känslan. Och jag har säkert glömt massa saker som vi gjorde medan pappa var här men ja, några saker fick ni iallafall.

Men vi har så mycket att se framemot just nu.

Min äldsta vän Angelica ska komma upp hit och ska stanna 1 vecka. Har planerat så mycket som vi ska göra , som hon ska få uppleva. Det ska bli riktigt kul att hon kommer upp. Hon är den enda utöver pappa som tar sig tid att ta sig upp på de 2 år och 4 månaderna jag bott här uppe. Så ser fram emot det otroligt mycket 😍

Inte nog med det utan förmodligen idag ska vi boka biljetterna till Bali.
Vi är nästan samma gäng som åkte till Thailand men denna gången hänger Petter med & vi ska åka till Bali i Maj. Däremellan är de massvis med jobb som gäller.

Idag , nu i denna stund sitter jag på min lediga måndag i soffan med täcka oxh bara tar de lugnt framför TVN efter en lång helg av jobb. Jobbade 32 timmar på 2.5 dag, det är något som tar på kroppen men nu är jag ledig 2 dagar och har min "helg"🦋😋 nästa vecka har jag min nattvecka. Så denna veckan blir lugn.

Nu har ni fått en liten uppdatering i vad som hänt de senaste tiden man inte har bloggat & jag ska väl försöka uppdatera er mera, de blir i alla fall uppdateringar när vi är på Bali!

Nu ska jag återgå till min målarbok, min TE kopp & Tv:n, så hörs vi.
Jag bjuderett gäng bilder som tagits under den här tiden.

Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Härliga bilder! 😊

nouw.com/frozenvanilla
Pappa,

Jag hade en fantastiskt trevlig tid uppe hos er! Längtar redan tillbaka! Hade tänkt att ta det lugnt, som Du skrev, pga sorgearbetet osv. Men ni lyckades hålla mig distraherad hela tiden (fullt ös - medvetslös!) och det var antagligen exakt vad jag behövde! Trevligt sällskap, god mat och dryck, kan skingra de mörkaste tankar och funderingar. Detta samtidigt som Linda ändå var närvarande i och med att vi skålade för hennes minne osv. Kort sagt - exakt vad jag behövde! Älskar er och saknar er!

www.ulwencreutz.se