9 heta tips på mäns svagheter hos tjejer

- Sophie tipsar er

1. Blombuketter

Det kanske inte är många killar som vågar visa glädje ifall det blir lite ombytta roller då tjejen köpt med sig blommor hem till sin mannen i sitt liv. Man behöver inte följa normerna då det måste vara mannen som kommer hem och är romantisk emot sin kvinna. Vi kvinnor kan vara minst lika romantiska som männen är emot oss. Så brudar, mer blommor åt era män.

2. Matlagning

Är din man intresserad av matlagning eller helt enkelt bättre än dig på att laga någon speciell rätt så erbjud dig att hjälpa till. Stå där och se på, lär dig, så kan du överraska han en dag med att ha gjort den maträtten. Att laga mat tillsammans kan nog vara bland det mysigaste som finns när man är ett par med varandra , eller sambos. Man får ett starkare band.

3. Intressen

Vi kanske inte alls har lika intressen som våra pojkvänner/män har men vad gör det. Man ska aldrig komma in i någons liv och vända det upp o ner, förstöra det som dem tycker är kul.
Stötta dem i deras intresse, gör det bästa av situationen. Gillar din karl sport, följ med, försök bli intresserad eller helt enkelt ställ upp för honom så som han ställer upp på dig dagligen.
Det handlar om att ge och ta, inte enbart ta.

4. Närheten

Håll alltid din man nära dig, han älskar det även om de flesta inte vill visa det för då kan man kallas "svag" eller något annat dumt så fort en man visar sina känslor.
Går ni på stan, eller kanske till och med är på krogen så märker ni ifall han verkar nedstämd eller faktiskt blir svartsjuk så ta hans hand. Visa att han inte har något o oroa sig över. Att du är hans och att ingen kommer kunna komma emellan er även om massa killar kastar längtansfulla blickar efter dig.

Ligg och mys ofta med varandra, ta vara på tiden ni har med varandra. Dessutom brudar, tjejer älskar verkligen när man kysser på dem på halsen medans man smeker med handen över deras mage, så gör det nästa gång ni har mystime med er man.

5. Klia deras nacke/massera deras rygg

"Dom som börjar klia mig i nacken utan att man behöver, God bless you" , den meningen har man ju hört några gånger och vet ni brudar. Grabbarna ÄLSKAR det.
Har dem ryggont, så erbjud dem att massera dem efter en hård dag på jobbet, eller smörj in med exempelvis tigerbalsam på det stället dom har ont på. Passa helt enkelt upp på din man som han passar upp på dig när du ligger med mensvärk/kramper och kräver choklad, är allmänt otrevlig och arg..

6. "Det är dom små sakerna som gör det" 

Enbart en kram, en puss och de 3 små men starka orden "jag älskar dig" kan göra din karls dag. Tvivla aldrig på att säga dem till honom, han älskar att höra de orden precis lika mycket som du gör det.
Man behöver inte lägga ner mycket energi på att säga det, men står din man framför dig, kolla han djupt i ögonen, ha ena handen i nacken på honom och säg "jag älskar dig" o sedan kyss han, DÅ brudar, då kommer er karl att gå till jobbet med ett leende.

7. Visa var du finns 

Stå alltid stadigt vid din pojkväns sida. Trösta han när han är ledsen, krama han när han ser ut att behöva det, ge honom komplimanger när han gör sig fin inför en fest ni ska gå på, visa tacksamhet när han ställer upp för dig i tuffa lägen.
Erbjud dig att hjälpa till med det han håller på med, finns alltid något du kan göra. Ta vara på varandra, ge varandra uppmärksamhet. Rå om varandra.

8. Umgås med varandra

Nu kommer vi in lite på det här angående intressen igen men det innebär inte enbart intressen att umgås med varandra. Man kan gå på bio tillsammans bara ni två för att sedan sätta sig o äta middag på någon resturang och bara prata, umgås och bara vara ni två. Inga kompisar som springer runt och tar er uppmärksamhet från varandra. Men har ni ett gemensamt intresse så absolut roa er på så vis också.

9. Överrasknings sex 

Alla gillar det inte men dem flesta älskar när tjejen bara från ingenstans flyger på sin kille och börjar förföra honom på maxad nivå sen ger honom en omgång som han sent kommer glömma. Killar gillar att vara spontana gällande sex, så varför inte försöka vara lite spontan själv och utmana sig själv med att överraska sin kille med att bara ligga, här och nu.

​Cred: Tack till er killar från "den största gruppen på facebook" som kom med förslag och hjälpte mig.

Gillar

Kommentarer