3 frågor 3 svar

- Q & A

Får frågor privat och på facebook nästan dagligen om vad om sker här uppe och överallt gällande mig så jag tänkte *varför inte ta 3 av dem på bloggen* så här är de 3 vanligaste frågorna jag får när det gäller mig och koppling till min blogg. Hoppas svaren duger för er & som sagt, det kommer en frågestund då ni kan ställa hur många eller hur några frågor ni vill till mig som jag svarar på!

Vad ska du göra när du kommer hem till Uppsala?

Vad tror du själv jag ska göra? Vet du inte? Okej då ska jag förklara!

Jag tänker krama ALLT O ALLA, jag tänker pussa på min bästavän, mamma, pappa, farfar & farmor. Jag tänker festa med alla saknade vänner, jag tänker jobba, tänker hjälpa till o fixa mitt hus, jag tänker fundera på vilket jobberbjudande jag ska välja emot hösten.
Jag ska resa tillsammans med min bästavän om jag så måste bjuda kvinnofanskapet på hela baletten,
jag tänker finna mig själv igen i staden jag avskyr men samtidigt saknar enormt.
Jag tänker helt enkelt bara vara, tänka, leva. Men framförallt så ska jag spendera så extremt mycket tid med alla mina saknade män och kvinnor där hemma. Men tror ni jag tänker skita i mina vänner här i Kiruna/Jukkas? Hell to the fucking no, jag kommer nog tillbaka och hälsar på över en helg eller vecka.

Hur mår du egentligen?

Det var en jävla bra fråga... Men jag mår som jag förtjänar! Egentligen! Det är så jag anser, MEN jag lever i alla fall och jag klarar mig genom dagarna. Vissa dagar är bättre än andra.
Men såhär funkar jag, händer det en liten som stor grej så drar jag upp hela livet i sinnet och då kommer ALLA känslorna angående ALLT upp på en gång.
Men som jag sagt tidigare, ingen behöver oroa sig, jag klarar mig & har många här uppe samt nere i Uppsala och tacka för det som puschar mig att stanna, kämpa, ta dagarna som dom kommer. Är extremt tacksam över vad ni säger / gör för mig. Det går inte att beskriva ens. Ni är guldvärda!

Kan inte du starta en frågestund?

Men självfallet kan jag starta en frågestund, men sist jag gjorde det så var det ingen som ställde någon fråga men om det ligger i ert intresse så varför inte. Det kan jag absolut göra! :) Kan göra det under kommande vecka! Men då får ni ställa frågor ni vill ha svar på också inte enbart vänta på att andra ska ställa frågor och ni bara vill läsa svaren. Bara ställa frågor som ni är nyfiken på vad jag svarar!

  • - Q & A
  • 785 visningar

Gillar

Kommentarer

Pappa,
Fråga till frågestunden: Vad är det för bok du läser när Du ska sova?
Kommer nog på fler frågor =)
www.ulwencreutz.se