12 tips på tjejers svagheter hos män

- Sophie tipsar er

1. Omfaning bakifrån

När ens partner kramar om en bakifrån kan nog vara en av mina största svagheter och det finns även hos väldigt många tjejer. Man känner sig trygg & älskad ifall ens partner håller om när dem står bakom ryggen på en och håller i ens händer.

2. Kyssar i nacken

Det går alltid hem hos majoriteten av alla tjejer. Det är båda mysigt och väldigt upphetsande så det funkar både för att visa att man bryr sig och även under ett hett förspel.

3. Ett fint leende & glada ögon

Vi tjejer går på det som sticker ut/skiljer sig från andra. Le emot din tjej, visa glädje och lycka. Din tjej älskar när du ler emot henne med båda munnen och ögonen. Man smälter när man ser sin partner lycklig och glad och tro mig, vi tjejer gör allt för att få det där kärleksfulla leendet bländande emot oss.

4. Pussar i pannan

Står du framför din tjej eller springer förbi henne någonstans spontant eller planerat så stanna henne, kolla henne i ögonen, lägg händerna i nacken på henne och pussa henne i pannan. Hon kanske inte visar att hon gillar det men det flesta tjejerna bli smått knäsvaga varenda gång.

5. Ta bilder

Det kanske inte är så speciellt men att få ha bilder tillsammans med den man älskar är alltid någonting som kommer vara speciellt för varje individ.

6. Bland dina vänner

Våga visa vem hon tillhör. Känner hon sig osäker bland dina vänner eller det blir lite för mycket på en gång, ta hennes hand. Visa att du tillhör henne och hon tillhör dig. Det visar även att hon inte behöver vara rädd, att du finns där för henne oavsett vad. Kom ihåg, du är en trygghet för henne.

7. Sköt din hygienI

Ingen brud gillar när du luktar svett eller äckligt i överlag. Sköt hygienen, lukta gott och du kommer att tillfredsställa din brud på 2 sekunder med enbart lukten av dig.

8. Visa uppskattning

Var inte blind.
Försök se vad din tjej gör dagligen för dig. Hon kämpar dagligen med att inte göra dig arg, tillfredsställa dig och göra det absolut bästa för dig för att du ska må bra.
Absolut går man varandra på nerverna, det gör alla par mellan varandra men det handlar om att "älskar glömma och förlåta". Stöt aldrig undan henne.

9. Håll om henne när hon är ledsen

Hon kanske inte visar sin svaghet, hon kanske håller allt inom sig men alla vet att en dag spricker det. Börjar hon gråta och hon inte vill tala om varför, så tjata inte. Sitt bara där, håll om henne. Stötta henne och trösta henne, tillslut kommer hon förklara varför hon gråter.
Kanske bara en tuff dag eller en annan liggande tanke som ligger i bakgrunden. Du får veta när hon är redo helt enkelt.

10. Komplimanger 

Alla gillar komplimanger men inte i samma mängd. Ur mitt perspektiv så älskar jag komplimanger och har gjort det sen jag var barn.
Ge din tjej komplimanger även när hon känner sig som fulast, när hon är nyvaken, när hon är sjuk, ja you name it. Hon älskar att höra det fast du kanske enbart får ett litet leende som svar, men det går in.
Tro mig.

11. Bevisa för omvärlden

Visa hela världen vem hon tillhör. Tillhör hon dig? Eller tillhör hon någon annan? Det kan ingen annan veta. Våga visa på facebook, snapchat, sms, verkligheten (krogen t.ex) osv. Det får henne och känna sig sedd av dig och älskad. Om du är omsluten av MASSOR med folk och du kan sitta på andra sidan rummet och se henne det gör så mycket mer än vad du tror.

12. "This ass is mine"

Detta kanske enbart är jag, eller ja, inte lika vanligt som de tidigare tipsen MEN när du slår till lite lätt/hårt, har handen i hennes byxficka, greppar hennes röv när du kramar henne då visar du omgivningen att "this ass is mine"- back off. Tjejer gillar den typen av uppmärksamhet hos sin kille.

Gillar

Kommentarer