Hey guys. Beklager stilheden på siden det skyldes, at jeg har været demotiveret og stresset i forhold til skolen med projektuge og terminsprøve lige om hjørnet. Men det er slet ikke det dette indlæg skal handle om, jeg har nemlig fået muligheden for at stille Kathrine Løkke nogle spørgsmål.

Fortæl lidt om dig selv

Jamen jeg hedder Kathrine Løkke, jeg er næsten lige fyldt 17, også går jeg som førsteårs studerende på handelskole. Jeg elsker hyggelige cafebesøg med veninder, også bruger jeg en hel masse tid på fester og at se min kæreste!

Hvordan vil du beskrive din stil?

Hmm, hvordan vil jeg beskrive min stil, det synes jeg faktisk er rigtig svært haha! Men jeg prøver i hvert fald at få den til at være klassisk og nordisk, da jeg synes det er så fint med rene elementer også have den ene item som stikker ud!

Hvor går du hen for at finde inspiration?

På Instagram får jeg stort set alt min inspiration, jeg bruger 'gem' funktionen, helt latterligt meget haha! Så hvis jeg ser et outfit jeg virkelig synes er flot, så ryger det derind.


Hvad er dit bedste tip til en pæn instagram?

Jeg synes faktisk at det er helt vildt svært at få en 'pæn' Instagram.. men jeg prøver oftest at matche mine billeder lidt i farver, også synes jeg det er vigtigt at billederne er lyse, det er i hvert fald det der fanger mig mest!

Hvor går din drømmerejse hen?

Min drømmerejse går stensikkert til Dubai eller Shanghai endnu engang, jeg elsker storbyer, og synes det er helt fantastisk at opleve, man føler sig helt i fremtiden.

Dit seneste køb?

Altså på det sidste har jeg købt en helt masse julegave - ja, jeg er tidligt ude i år haha - men hvis det er til mig selv, må det være de Zadig et voltaire sneakers jeg netop har bestilt hjem!

Hun har også stillet mig nogle spørgsmål og i kan læse interviewet her

Hvis i har lyst til at læse mere om Kathrine, så kan i finde hendes på hendes blog eller hendes Instagram

Det var alt for denne gang. - Soph

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey hey, lidt sunday vibes & tunes herfra!

Jeg håber i alle har nydt weekenden og er klar på en ny uge. I dag står min søndag bare på total afslapning så kan jeg lade op til den kommende uges begivenheder.

Jeg lytter rigtigt meget til musik og falder hele tiden over nye fede numre. Min musik smag er meget blandet og jeg lytter til de fleste genre, så ovenover har jeg samlet få ud af de mange numre jeg hører for tiden, enjoy!

- Soph

Source: Pinterest

Likes

Comments

Godmorgen🌞
I går tilbragte jeg dagen ved stranden, som i kan se på billederne forover. Nu går turen (desværre) snart hjemad igen men nu kan jeg så se frem til en tur ind til Barcelona.
Soph

Likes

Comments

Hola, her fra Spanien!
Dagene går hurtigt her nede i varmen, med lange gå ture gennem Pineda de mar og timevis ved poolen, men jeg klager bestemt ikke. Her er lidt stemnings billeder fra de seneste dage.

- Soph

Likes

Comments

Hey alle!!
Jeg er tilbage efter en del stilhed her på bloggen, jeg skal nemlig til Spanien med min familie fra den 4-11 juli, hvilket jeg har set frem til længe. Jeg kommer til at dele billeder fra min ferie med jer, i første omgang er det lige fra rejsedagen i går. Håber i vil følge med!
xx Soph

Likes

Comments

Hey Hey
Er lige kommet hjem fra en skøn lejrtur til Aarhus med klassen. Vi var i Tivolifriheden mandag, Moesgaard museum og Aarhus street food tirsdag, og til sidst en tur på ARoS kunstmuseum. Ellers har vi brugt meget af tiden på campingpladsen med at grille og hygge.

Her er lidt billeder fra turen.

Kys, Soph

Likes

Comments

Jakke: Monki // Bukser: Nelly // Sweatshirt: weekday //Sko: Vans

Jakke: Monki // Bukser: Global funk // Sko: Vans // T-shirt: hm//

Solen er endelig tilbage og den har været længe ventet!! Her er lidt outfitbilleder fra weekenden.
Håber i har nydt weekenden og det gode vejr.
kys Soph

Likes

Comments

HEY HEY HEY <3

Nu er påskeferien så småt kommet til ende og jeg skal snart I skole igen, hvilket kun får mig til at se endnu mere frem til sommerferien. Her er lidt billeder fra min påske, hvor jeg blandt andet var et smut til København med min veninde Ida. Vi gik egentlig bare rundt på Strøget og fik shoppet lidt rundt, så fik vi os en lille pause ved Café No. 11, hvor vi bestilte smoothie og hyldeblomst - super hyggeligt sted lokaliseret ved Sankt Annæ Plads. Senere på aftenen spiste vi aftensmad på the Union, hvilket var mega lækkert. Jeg havde ikke været der før, men kan klart anbefale det. Ellers har jeg også bare tilbragt størstedelen af min påske I mine venner og families selskab.

Jeg håber I har haft en god påske.

KYS herfra.

Soph

Likes

Comments

HEY skønne mennesker.

Mit navn er Sophie Arendal, jeg er 15 år gammel og bor i Odense. Jeg elsker at tage billeder, så jeg ser det her som en oplagt mulighed for at udvikle mig til at blive bedre. ( Følg gerne min Instagram: @sophiearendal ) Tanken om at starte en blog har jeg haft i en del tid nu - så kan ikke vente med at komme igang! Bloggen kommer primært til at omhandle - mine tanker, mine ideer og min inspiration, samt personlig stil og mode. Denne blog vil være en mulighed for at udfolde mig kreativt.

Jeg håber meget at i vil følge med:)

Soph

Likes

Comments