Har inte blivit mycket inlägg på det senaste tiden. Just nu har jag väldigt mycket och tänka på så har inte så stor lust att blogga. Kommer tillbaka så fort det lugnar ner sej (om det gör). Ni får ha det bra iallafall. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade vid sex från en as bra dröm. Trodde den va sann först. Vilken himla besvikelse när jag fattade att det bara var en dröm. Gick upp och duschade och så fick jag igeeeen skit ont i magen. Så nu ligger jag hemma i min säng och ska sova bort hela fredagen. Var prov i skolan idag men det får jag ta nästa vecka då. Men nu säger jag Godnatt.

Likes

Comments

Var hos frisören innan men gjorde inget. Hon sa om jag vill färga det ljusare är jag tvungen att klippa av mycket och det vill jag absolut inte! Så jag får ha kvar mitt tråkiga hår, blä.

Är hemma hos Nabi. Vi har ätit en massa och nu tittar vi på tv. Uppdaterar senare. smiley

Likes

Comments

Såg klart på alla avsnitten som har kommit ut för en månad sen och nu måste jag vänta tills den 22 oktober för de följande avsnitten ska komma ut. Så vet ni en annan bra serie som man kan kolla på sålänge?  

Likes

Comments

Hej på er! Ska dra till Nabi nu. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, typ plugga till provet som är imon. Sen hoppas jag att han bjuder på mat som han brukar, hehe. Vid fyra hämtar Kate mej för jag ska till frisören. Tror vi ska bara boka tid idag.. Men ni få ha en fin dag! Pussssmiley

Likes

Comments

If I said I want your body now
Would you hold it against me?

Cause you feel like paradise
And I need a vacation tonight


So if I said I want your body now
Would you hold it against me?

Likes

Comments

1. En person som inte känner mej ska inte kalla mej gumman, gulle osv.

2Om en person inte känner mej så ska inte han/hon säga mitt namn så här: Sophie hur är läget? Sophie varför svarar du inte? Du är snygg Sophie OSV. Det är absolut okej att ropa på mitt namn Sophie men inte säga det sådär som jag skrev nyss när jag och personen är strangers.

Lite random kanske. Men det måste vara någon mer som känner likadant?

Ett exempel

Likes

Comments

Cecce och Natta skulle gå ner till stan för att titta på kläder, käka osv så jag följde med. De köpte massa snygga toppar medans jag köpte.. Haha nej det tänker inte jag säga. Efteråt drog vi till pizzerian för att äta flötmat (så ska det vara). Nu är jag hemma och ska slå på nån film.

Uppdaterar senaresmiley

Likes

Comments