Nu är jag hemma igen!
Det är skönt men ändå inte (saknar mest min kille men det ska nog gå bra) Det var superroligt att äntligen återförenas med kompisar, mamma, mitt rum och min katt. Under dessa dagar har jag redan hunnit bocka av: Utekväll, varmkorv, Gröna Lund, korvstroganoff, shopping och Joe and the Juice!!
I veckan blir det mycket drinkar med kompisar vilket jag ser fram emot. Sedan på lördag blir det Kroatien med mamma!

Känns skönt att nu ha hunnit landa med hemkomsten som var mindre chockande än vad jag förväntade mig men hur som helst väldigt skön. Hoppas sjävklart snart komma tillbaka till mina kompisar i Italien men nu ska jag njut av mitt fina Stockholm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon vid den här tiden lär jag vara långt nerkrupen i min säng i mitt rum i Stockholm i Sverige. Det kommer ta ett tag att vänja sig vid mitt rum, avokado mackor till frulle och det 15 grader kyligare vädret.
Det här året har flugit fram oavsett hur mycket jag tänkt på att ta en dag i taget. Här ifrån min lilla lilla lilla stad i Lombardiet finns det många saker jag kommer att sakna och många som jag inte kommer att sakna. Listan är oändlig...
Hur som helst har det varit en ovärderlig upplevelse med fantastiska människor som jag aldrig kommer att glömma. Som tur är har äventyret precis börjat.
Jag kommer hem till lilla Sverige med en nytt språk, nya kunskaper och nya recept.
Längtar redan till att komma tillbaka men tills dess blir det Stockholm ett bra tag.
❤Tack för mig Italien ❤

Likes

Comments

Ciao ciao
Idag är det mindre än en månad kvar tills jag åker tillbaka till mitt kära Stockholm, och lämnar mitt kära Italien. Det känns som att sen nyårsafton har tiden flugit iväg, 6 månader har känts som 6 veckor men ändå är det så många coola saker jag hunnit göra. Resa till Sicilien, PRAO i Nice, fylla 18, åka till nöjespark och fram för allt klara av ett helt Italienskt skolår. Jag har väldigt blandade känslor över att komma hem, självklart saknar jag mina kompisar, min familj, katt, mitt rum och mina gamla gymvanor. Men det finns så mycket jag kommer att sakna av min stad här i Italien vilket kommer möjligtvis få mig att känna mig lite tom. Värdfamiljen, kompisar, det varma vädret, maten, kaffet, min standardgelateria och alla mini resor till Milano och Bergamo. Det känns som att mitt huvud nästan nekar min hemresa men i slutändan vet jag ju att jag inte kan stanna tiden.
Puss och Kram

Likes

Comments

Ciao på er!
Igår kväll kom jag hem från vårt avslutningsläger med AFS Italien/Intercultura i Sondrio. Detta betyder att mitt utbytesår börjar att dra ihop sig. Jag har otroligt blandade känslor över detta och känner mig lite krisig. Lägret var sjukt kul och det var roligt att återförenas med många som bor längre ifrån då vi var alla som är i Lombardiet, den största regionen. Vi gjorde många aktiviteter som kallad fram känslor och tårar vilket fick mig att förstå hur lite det är kvar. Nu ska jag njuta av Italien så gott det går utan att oroa mig att jag överkonsumerar pasta och polenta.
Puss och Kram!

Likes

Comments

Vilken toppen vecka det har varit!
Förra lördagen kom äntligen min mamma hit för att fira min 18-års dag i tisdags med en superfin middag. Världens bästa kille överraskar mig med att baka en supergod prinsesstårta, och min bästa vän överraskar mig med att komma ner till min fest i lördags. Kan helt klart säga att veckan varit underbar med utflykter till Verona, Bergamo och Milano samt att få hänga med alla man vill. Festen på discot i lördags var toppen och kände mig som en kung med mitt bord och allt!
Nu förbereder jag mig för en tuff månad fylld av prov och läxor.

Likes

Comments

Bonjour på er!
Förra veckan åkte jag med min klass till Nice. Det tar 5 timmar dit från vår skola med buss. Vi åkte tidigt söndag morgon och kom tillbaka för två dagar sen ungefär. Under veckan så gick vi i skolan på morgonen för att plugga franska och på eftermiddagen jobbade vi. På vägen hem i lördags stannade vi även till i Monaco. Som tur var vädret fint hela veckan!
Jag jobbade med företaget som vi åkt med, fick ringa runt till svenska skolor för att hitta intresse över klassresor som våran bland annat. Då min klass är språkinriktad kan man väl säga att franskan gick sådär då jag halvt övergav den två år sedan men men det viktiga är att man lyckas beställa glass från Fenocchio!

Likes

Comments