Header

Nope. Jag lär mig aldrig. Mitt hår tyckte inte om att färgas tre gånger på en vecka. Men nu blev det så! Det lila färgen fäste inte så bra, och lossnar mer och mer när jag tvättar det. Haha, stackars hår.. Snart lossnar det! Menmen, lite ballt är det väl. Nu får det vila och få en massa oljeinpackmingar, youghurt och olivolja har jag hört? Vi får väl se. Ska färga det igen när jag kommer hem från Kreta, i en mörkare färg, men fortfarande med lila inslag!

Juste, åker till Kreta om tre dagar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag inte har någon fantasi eller kreativitet så fortsätter jag med klassiska sotade ögon. Nu väntar jag på att Erik ska komma hem så ska vi på bio ikväll!


Likes

Comments

Det här är det jag har gjort de senaste två dagarna. Åka tåg, äta godis, titta på tv, lekt med hundar och hästar, gått i regnet samt åkt moppe.Likes

Comments

Blev en liknande sminkning från igår, fast med lite mer vitt idag! Nu är jag på väg till centralen för att bege mig till Sala och Cassandra. Åter tillbaka på lördag, ska slänga in ett inlägg här och var tills dess :)

Vi ses kamrater!

Likes

Comments

Idag provade jag för första gången att sminka mina ögon med hjälp av penslar. Det var faktiskt rätt lurigt, men jag är rätt så nöjd! Resultatet blev över förväntan, sen att eyelinern levde sitt egna liv behöver vi inte tala om. Den vita färgen på just denna ögonskuggepalett fäster dock inte så bra, får nog köpa en lös skugga med vit färg, så att det syns. 

Vad mer.. Jo jag färgade håret igår, haha.. Och ja.. Det blev ju.. Fint..... 

Nej men jag var lite trött på att vara VIThårig, utväxten bara exploderade fram. Så jag bestämde mig för att lägga i en ljusblond färg, bara för att tona ner det lite. Resutatet blev, ja, grått. Även en gnutta grönt. Men jag vet inte, det kanske var lite charmigt..? Nu får det vara så iallafall, sen får vi se om jag vågar kasta i en toning eller lite slingor innan Kreta.. Beror på om jag vänjer mig vid detta eller inte. Intressant att jag fick en ny ögonfärg av detta hår också! Jag som vanligtvis har blåa ögon...


 
 

Likes

Comments

Vet att det ser väldigt blått ut, men färgen är egentligen lila. Måste hitta en bra kamera, samt ett bra ljus, att fota i.
 

 

Likes

Comments

Gillade faktiskt den här makeupen, den var väldigt lätt och luftig och man ser mycket piggare ut! Funderar på att göra en tutorial..

 


 

Likes

Comments


 
 

 

 

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att blir förbannat duktig på smink. Jag tycker faktiskt det är rätt kul, även om jag inte har några vettiga redskap, hehe !OBS, lägger ögonskugga med fingrarna! Men det ska det väl kunna bli ändring på? Jag ska införskaffa mig ett bra penselset till och börja med... Såhär såg jag iallafall ut idag..
 

     


 

 

  

   

 

 

Likes

Comments