Hej! idag är det tisdag och som vanligt världens segaste dag. Hatar tisdagar. Men gud vilken bra helg jag har haft.
Har bara tagit det lugnt och varit med Mattias och Bella hela helgen typ. Kollat mello osv.
Då tack för en bra helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! (haha, vilka?). Asså är så jävla trött idag. Kändes som att jag skulle somna flera gånger på väg hem från jobbet idag. Så läskigt egentligen.

Nu ligger jag bara i soffan och kollar lite bloggar och youtube. Sen ska jag nog försöka ta mig ut på en promenad eller göra lite övningar hemma.

Likes

Comments

Asså tisdagar... Hatar tisdagar. Dom går alltid så långsamt. Idag efter jobbet ska jag i alla fall ta en fika med Mattias så det ska bli mysigt.

Likes

Comments

Hej! I lördags hade jag en helt underbar dag på stan med Mattias. Vi hade lite quality time ihop. Det var längesen som vi umgicks nu. Så vi tog en fika, kollade i lite affärer och sen avslutade jag dagen med en välbehövd massage.

Haha, hade parkerat min bil på kungstorget och vi fick byta parkering sammanlagt 3 gånger för att man bara fick stå där i 2 timmar. Så vi flyttade den bara 2 bilar bort hela tiden. Haha, sån jävla röta att det ändå fanns plats just när vi skulle flytta oss!

Likes

Comments

Ja, hur går det för mig egentligen med den här bloggen? Jo sådär. Mitt liv går verkligen upp och ner just nu. Jag har otroligt mycket runt omkring mig hela tiden. Och känner inte att jag har nån ork eller lust att göra någonting egentligen. Samtidigt som jag vill göra allt. Panik. Aja, vi får väl se hur det kommer gå för mig här.


Likes

Comments

Igår blev det en spontantripp till Gekås Ullared. Fick med mig mest städsaker men även denna lampa! Har provat att hänga upp den här i köket så länge och tyckte det blev riktigt snyggt. Saknar bord och stolar bara.. Men det är nästa problem!
Har även höjt upp alla gardiner. Så nu ser det högre ut i tak och gardinerna släpar inte i golvet.

Likes

Comments

Hej bloggis. Sitter just nu och spelar bingolotto, själv. jag och chrille spelar bingolotto varje söndag egentligen. Men nu är han och spelar biljard med en kompis och verkar helt ha glömt av tiden. Så nu sitter jag här och försöker lösa 3 lotter själv haha. Men man är ju rutinerad!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw