Känner mig otroligt ledsen idag på grund av en anledning jag inte vill gå in på. Men jag ska i alla fall ut och äta med Douglas ikväll. Ville mest bara säga hej och ge er ett livstecken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 41 Readers

Likes

Comments

Igår kom en stor del av släkten hit vilket var otroligt mysigt. Jag tvingade även Douglas, mamma och pappa att se på melodifestivalen med mig efter åt sen. Nu sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon med D och snart ska vi ut på stan.

  • 75 Readers

Likes

Comments

Att resa är något som jag alltid älskat. Jag skulle så gärna vilja åka iväg och upptäcka en ny stad. Här är bilder på Budapest, Prag och Wien.

Två resor som däremot väntar är Palma i Juni och mitt älskade Köpenhamn i Mars. Jag kan verkligen inte vänta. Kommer att bli så himla roligt.

  • 92 Readers

Likes

Comments

Imorse vaknade jag bredvid Douglas som kom och mötte mig på jobbet igår. Vi begav oss ut till Lidingö en snabbis och nu sitter jag och väntar på honom då vi sedan ska åka till hans vän i Sumpan.

Lediga lördagar är de bästa, särskilt efter tuffa pass på jobbet. Solen skiner idag också vilket är jättehärligt. Jag är så himla trött på vintern nu.

  • 101 Readers

Likes

Comments

Är det något som får mindre utav nu när jag är i ett förhållande så är det ensamtid och ännu mindre eftersom att jag dessutom bor hemma fortfarande. Ni som känner mig vet att det är oerhört viktigt för mig. Om inte jag får tid för mig själv så fungerar inte jag. Just nu sitter jag här själv och lyssnar på instrumental musik vilket för övrigt kan vara det mest avslappnande som finns. Ni borde pröva någon gång.

  • 143 Readers

Likes

Comments

1. Hur har 2017 varit?
2017 har nog varit det bästa året för mig.

2. Tror du att 2018 kommer att bli bättre?
Jag hoppas det. Jag hoppas att jag kan toppa 2017 med att ha ett riktigt jävla fint år ihop med kärlek och värme

3. Blev du kär i år?
Ja det blev jag.

4. Vilket datum från 2017 kommer du aldrig att glömma?
7 April då terrordådet hände i Stockholm
1 Juni då jag och Douglas erkände våra känslor för varandra5. Vad var din största framgång 2017?
Jag hittade ett jobb. Jag blev servitris och jag har för första gången någonsin kunnat känna mig någorlunda bekväm med mig själv,

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat. Utan tvekan.

7. Vad gjorde dig riktigt glad?
Douglas men såklart mina vänner och familj

8. Vilka sånger kommer du att minnas från 2017?
- Sign of the Times’ - Harry Styles
- Run - Future Islands
- I cant go on - Robin Bengtsson

9. Vilka har du umgåtts mest med?
Alla möjliga människor.

10. Bästa minnet från 2017?
Kan försöka skriva ett inlägg om det

11. Är det något du saknar från 2017 och vill ha 2018?
Jag har saknat en morgonrutin. Det är verkligen något jag ska jobba på

12. Vad önskar du att du gjorde mer?
Tränat

13. Vad önskar du att du gjorde mindre?
Snoozat

14. Årets favorit TV program?
Stranger Things

15. Vad vill du säga till dig själv inför 2018?
Tro på dig själv. Tryck inte ner dig själv och satsa allt du har på att skapa rutiner och nå dina mål. Det går om du vill.

  • 177 Readers

Likes

Comments

Har bara mest tagit det lugnt idag. Jag mötte upp Johanna och catchade upp lite. Imorgon kommer D hem ifrån Sydafrika och jag kan inte vara mer glad.

Och en till sak, jag känner verkligen att jag vill satsa på bloggen detta år. Jag har köpt en bra kamera och jag har en stil i redigering. 2018 ska bli mitt blogg år!

  • 183 Readers

Likes

Comments

Jag hade en tuff dag på jobbet igår men jag möttes av några utav mammas och pappas vänner här hemma vilket gjorde kvällen lite bättre. Idag har jag bara tagit det lugnt och titta på lite Nashville. Nu ska jag bege mig mot jobbet igen. Hoppas ni alla har haft en fin dag och får en fin kväll.

  • 189 Readers

Likes

Comments

Jag har haft världens mysigaste julafton med min släkt som enligt tradition avslutades med midnattsmässa. Jag är ett barn på julen men känner ni mig så vet ni redan det. Imorgon kommer mina syskon hit och då blir det full fart som vanligt. Men också så himla mysigt. Nu ska jag slå in de sista julklapparna.

  • 205 Readers

Likes

Comments

Idag är det tredje advent. Jag sitter här i min ensamhet och jag tänt tredje ljuset medan jag tittar på Pelle Svanslös som tillsammans med julens hjältar är min favoritkalender. Jag ska snart bege mig till söder för att hänga lite med Johan, Magdalena, Anna och David.

  • 220 Readers

Likes

Comments