Idag umgicks jag med dessa härliga tjejerna + josef, son till med keps. 2 år gammal och han är hur charmig som helst, väldigt pratglad och älskar ankor. Han sprang och gav dom korvbitar, jätte gulligt. Mötte upp dem vid 3 tiden. Innan dess så åkte jag in till Avion shopping då jag tänkte köpa ett par sneakers jag har haft ögonen på ett tag men tvekat mellan två olika modeller. Men det slutade med att jag inte köpte den. Då gick jag in på Willys istället för att köpa det jag ska grilla. Hittade fläskkarré för 29kr/kg vilket blev perfekt med lite sallad till.

Nu sitter jag på soffan och väntar på att min smulpaj ska bli klar, sedan ska jag slå på en nice film att mysa ner under täcke med.

Likes

Comments

Vilken härlig dag det har varit idag. ca 16 grader varmt här i Umeå vilket uppskattas verkligen. Speciellt nu när man är ledig. Brukar alltid vara så fint väder när man jobbar och så när man är ledig så ska det antingen regna eller full med moln på himmelen. Ingen mer som känner igen sig?

Min morgon började med att jag fick ett sms från en okänd person som sa att min post hade hamnat hos henne så jag och min sambo fick då åka dit och hämta den. Vi hyrde nämligen den lägenhet i andrahand förut när vi precis hade flyttat hit till Umeå från Sundsvall. Måste ha blivit något fel med posten som gjorde så min post hamnade där. Men som tur var så är det inte så långt ifrån vår nya lägenhet. Efter det passade vi på att åka in på däckia för att byta till sommardäck på bilen efter vår misslyckande då vi försökte byta det själva igår.

Efter det åkte vi hem och städade ur förrådet och slänga det vi inte behöver på återvinningscentralen. Senare ikväll ska jag min sambo och en kompis åka och kolla på en efterlängtad film, Pirates of caribbean: dead men tell no tales, som jag har väntat på den här filmen. Förväntningarna är stor!


​Här är en bild tidigare från idag då jag och min kompis cyklade till en klippa och bara njöt av solen!

Likes

Comments