Idag åkte vi in för att kolla på våra vänner i Redwood Sundown när de skulle lira på tingshuset. Spelningen var bra och kaffet gott. Kvällen fortsatte med fotbollsträning och sen det obligatoriska mackstoppet för en french. Klassiskt. Här är några ytterst mediokra bilder från spelningen. Ha de


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I söndags och måndags var det dags för 2 av de 3 fotbollspassen vi kör i veckan. Här ser ni Grinch, Theo och Sprängberg i 2015s träningströja medan jag bär 2012s model.


Likes

Comments

Vi köttade först cuprum där det blev pizza, flatliners och en jävla massa dricka. Sen när vi var jävligt knöl drog vi på Oscars och blev ännu mer knöl.


Kuksk och Kalle njöt av livet

Niklas

Täpaeddan och Trollouider

Kärran gillar utgång

Grinch tankade också på

Legend1 kände för att ge levern en rejäl omgång

Theo kingade på cuppas tills han blev utskickad

Kärran

Legend1+Kärran riktigt nice häng

Grinch liv var inte så svårt efter den lyckade spelningen

Likes

Comments

Vi inledde på Eastern Palace tillsammans med Per! Kvällen fortsatte med livekarusellen för att heja fram Redwood Sundown! Nu äre förkrök i lyan innan vi ska stövla cuprum!
  • Krök

Likes

Comments

Lördagen var riktigt nice! Först skidor i Åre och därefter samlades gänget i Rapps nya lägenhet i stan för krök! Efter att man blivit knöl nog drog vi på Oscars där Sprängberg lyckades ta några få risiga bilder!

Likes

Comments


dagen inleddes med rinkbandy i Fåker

sen blev det fotboll på lokepubenLikes

Comments
Bloggen uppstod givetvis under ett fyllesamtal då Täpa Gänget gästade grannbyn för en pubkväll. För att starta upp bloggen fick vi ta hjälp av den tidigare bloggtalangen Kerstin Ågren!

Likes

Comments