Tisdag

Igår kväll åkte jag med familjen på bio. Vi var på premiären av Solsidan och det var hur mysigt som helst. En riktigt bra film, precis som man ville att den skulle vara.

Idag vaknade jag av att min moster kom in i mitt sovrum. Man förvånas aldrig av min släkt! Jättemysigt uppvaknade, vi låg kvar en stund och pratade om allt möjligt, innan jag tillslut gick upp. Jag åkte till stan och hämtade upp Linnea. Vi gick en stund och kollade i butiker, men det blev mer prat än shopping. Tillslut åkte vi till Ikea och tittade inredning. Linnea har precis fått en ny lägenhet och jag är riktigt avundsjuk. Alla våra lägenheter som vi får av TUI är redan möblerade, så det är inte så att vi kan köpa inredning. Tråkigt nog! Det är ju så kul att köpa inredning!
Det slutade med att vi åt julbord innan vi rullade hem igen.

Nu på eftermiddagen har jag varit hemma och bara packat upp ifrån Gran Canaria. Jag älskar att packa, men hatar att packa upp. Det är så tråkigt. Men nu är jag nästan klar iallafall.
Jag har också pratat i telefon med Louise! Två timmar senare hade vi hunnit prata igenom allt som hänt den sista veckan och allt vad som gäller Karibien. Det ska bli så kul att äntligen träffa henne nästa vecka, på flygplatsen!
Jag har precis ätit middag med pappa och funderar nu på att gå ut till jacuzzin en stund!

Puss

Gillar

Kommentarer