Sverige

Just nu ligger jag hemma i min systers lägenhet. Prefekt att hon bor så nära Arlanda. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Jag hade ett nattflyg ifrån Gran Canaria, som jag tänkte jag kunde sova på. Men tyvärr somnade jag inte mer än 1 timme, så jag är riktigt sliten nu.

Dagen har mest gått åt att resa. Jag mellanlandade i Finland innan jag tillslut kom till Stockholm. Under dagen har jag mest sovit och försökt tvätta lite. På eftermiddagen har jag bara umgåtts med min syster och Tove. Så skönt att bara ligga och snacka om allt. Det har hänt så mycket under den senaste tiden, så det var skönt att få lätta sina axlar lite.

Imorgon ska jag upp tidigt och bege mig till Arlanda igen. Det är nämligen så att jag ska flyga upp till Luleå för att hälsa på en kompis! Det var så längesen, det ska bli kul att bra hänga lite i några dagar! Men jag kan inte direkt erkänna att jag är så taggad på kylan samt all snö som finns där uppe. Usch!

Under veckan kommer förhoppningsvis mina flygbiljetter till Karibien. Jag längtar verkligen. Jag vill bara veta vilken dag jag ska åka, vilken tid och hur vi ska flyga! Vädret i Sverige är inte alls trevligt så jag vill bara iväg och börja jobba igen. Det är fruktansvärt uttråkande att vara i Sverige, om jag ska vara ärlig.

Kram

Gillar

Kommentarer