26-11-17

Nu har jag precis landat på Arlanda. Lite skönt faktiskt. Jag har spenderat veckan uppe i Luleå. Det var jättekul att åka upp dit och träffa några vänner som jag inte sett på länge. Mindre kul var kylan och den snöstormen som var under några dagar. Klass 2 varning och inställd kollektivtrafik. Karibien kunde inte komma mer lägligt.

Strax ska jag sätta mig på en buss för att ta mig hem till Karlstad. Som jag längtat efter min egna säng! Varken Gran Canaria eller Norrland bjöd inte på så sköna madrasser. Men efter att ha levt 3 veckor i handbagage ska det bli skönt att tvätta och använda andra kläder.

Inför den kommande veckan har jag endel planer. Jag ska försöka träffa så många vänner som möjligt och ha en och annan tjejkväll. Mys! Till helgen är det dax att fira jul. Eftersom jag flyger nästa vecka så kommer jag att fira julafton utomlands. Det känns tråkigt och jobbigt även den här gången. Men det känns skönt att jag har Louise även i år.
Så vi i familjen samt närmsta släkten beslutade att vi såklart skulle fira jul innan jag flyttar. Så på söndag blir det julbord och allt som hör julafton till! Jag har inte hunnit införskaffa mig alla julklappar, men det löser sig nog under veckan.

Puss

Gillar

Kommentarer