2019

Jag firade in det nya året på en takvåning i Palma. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle göra en säsong till på Mallorca och speciellt inte heller på vintern. Men ibland blir inte livet som man tänkt och då hamnar man någon helt annan stans än planerat. Just nu jobbar jaf som Team Leader och har gjort det senaste året. Efter att ha arbetat med alla positioner man kan göra som Rep, så kände jag att det var dax för en ny utmaning! Jag har varit Team Leader i 1 år nu och jag älskar det.

Här på Mallorca jobbar jag på TUIs huvudkontor och har ansvar över call center. Det är alltså vi som svarar på alla telefonsamtal och sms som gästerna skickar till oss. Ska jag vara helt ärlig så är det inte riktigt min grej att sitta stilla på ett kontor, men det är en bra erfarenhet. Jag har en lägenhet mitt i centrala Palma och lever numera storstadsliv. Rätt stor skillnad när jag levt på en strand i 2,5 år. Men om cirka 1 månad flyttar jag vidare och då är jag tillbaka på destination igen. Som det ser ut nu så ska jag till Kreta i Grekland. Jag längtar verkligen till att komma tillbaka till livet på stranden. I sommar kommer jag fortsätta jobba som Team Leader, men denna gången för resort guiderna. Alltså de reseledarna som är ute på hotellen. Hittills har jag bara varit TL för flygplats (Cypern) samt nu på huvudkontoret. Så det ska bli kul att få jobba med guiderna igen. Efter den säsongen har jag även jobbat med alla positioner du kan göra som Team Leader. Heja mig

Under vintern har jag som sagt strosat runt i Palma. Det har varit betydligt kallare än vad jag är van med, men det har gått helt okej ändå. Men efter nyår så orkade jag inte med kylan längre utan packade mina väskor och drog till Thailand. Herregud vilket underbart land. Jag kan inte förstå hur jag kunde ha så förutfattade meningar om det landet innan, där vill jag verkligen köra en säsong! Jag åkte ner för att träffa alla mina fina vänner som jobbar där under vintern. Mest kompisar från min säsong i Cypern, men också folk jag träffade på Mallorca S17. Dom veckorna i Asien var de roligaste på länge. Allt för mycket shots på Bangla road. Kunde inte bli bättre. Jag kan skriva mer om Thailand och hur det var där, i ett annat inlägg. Jag borde lägga upp lite bilder!

När jag kom hem från Thailand så fortsatte livet i Spanien som vanligt. Jag räknar ner dagarna för min nästa destination... Men nästa vecka kommer jag få ett litet break från vardagen och istället flyga till Sverige. Jag ska bara vara hemma under 3 dagar. Mest för att träffa familjen men också för att gå på ett läkarbesök. När jag kommer hem från Sverige så är det bara 3 veckor kvar på vintern. Tänk att min 6e säsong är slut då. Hur kunde det ens bli såhär många säsonger! Ser fram emot att se vad nummer 7 har att erbjuda. Men innan jag flyttar härifrån så kommer Helena och Rebecka för att hälsa på mig! Jag längtar helt galet mycket. Rebecka träffade jag första gången på Mallorca i April 2017, när vi var nere i Magaluf för utbildning. Några år senare så är hon en av mina närmsta vänner! Helena mötte jag också samma säsong, men lite senare. Hon började jobba på mitt Blue Star och vi blev så tighta direkt! När de kommer hit så ska vi bara mysa, ha vinkvällar, gå ut samt roadtripa! Vi har planerat att hyra bil för att åka runt till alla ställen där vi har minnen. Nummer 1 på listan är Alcuida. Jag har faktiskt bara varit där en gång sen jag flyttade hit igen. Det var med tårar i ögonen som vi körde dit då. Jag krävde att vi skulle lyssna på "American Teen", vilket vi gjorde. Fan vad fint det var.

Några bilder från min första säsong på Mallorca

  • W18/19

Gillar

Kommentarer