Granen är klädd! Ja, det är en sketen liten plastgran, men så länge vi inte har balkong, uteplats eller bor i hus så är det alldeles för bökigt att hålla på med en äkta ✨ Men nästa år vill jag ha en stor och frostad plastgran 😌🎄 och glitter, nya dekorationer att hänga och kanske lite fler klappar där under 😏


Jobbade hela helgen så imorgon blir min lördag, typ. Sen köttar vi på med fyra dagars julstress på jobbet innan 24:e äntliiiigeenn kommer! Jag längtar otroligt, jultider för mig är bara glädje, gemenskap och mys. Jag menar; mat, spel, familj och presenter - vad mer kan man önska? 🎁🎲🍚☕️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en seg morgon. Inget jobb för mig så jag tog mig tiden till en morgondusch och frukost på sängen (chips och dipp). Sen bar det in till Täby för nya Star Wars filmen! Vi skulle egentligen till MoS och se den men det var något fel med akustikplattorna i taket så vi fick pengarna tillbaka och ett par extra biljetter att använda när som helst på valfri föreställning 👍🏽

Just nu sitter vi på Fridays och väntar på dessert och sen blir det Rouge Oneeeeee - äntligen! Baii 👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Denise tipsade mig om en app där man kan sätta ihop sina egna outfits och kollektioner mm. Man kan följa andra och sedan beställa de kläder/skor/accessoarer man har gillat och söka på sina favoriter. Jag har fastnat helt och jag kan inte sluuuta haha. Bara skapar skapar skapar och vill ha alla dessa kläder! Men har man dyr smak som jag tycks ha så är det inte lika enkelt och roligt för ekonomin. In och spana så ska ni se att man blir hooked!

Kommer lite bilder på mina creations ✨

Likes

Comments

... och sen mera regn. Jag är glad att jag hade ett superstort megaparaply som jag lånade från jobbet igår. Keepin' it dry bitcheees. Nej men otroligt tråkigt att sommaren regnat bort, siktar på utomlands i höst istället ✨💪🏽

2day @ work så hade vi fått 4 pall med höstnyheter och what not. Så det fanns att göra - vilket är helt underbart efter dessa veckor av nothingness på jobbet. Och jag som jobbar fredag/lördag kommer väl ha fullt upp hela dagarna. Då känner man sig produktiv!

Likes

Comments

Kalla pannkakor med drottningsylt och grädde - resor, bekanta, minnen, feminism, uppväxt och allt pratade vi om.

Träffade min underbara barndomsvän Emelie idag efter jobbet, så himla kuul! Inte setts på nästan 1,5 år och vi hade så mycket att prata om, kände verkligen hur mycket jag saknat den här människan. Sjukt kul hade vi och vi kom på att hennes kille är bror till Tommys kompis flickvän - haha knäppa värld.

Supermysigt att få bara sitta och snacka och vi bestämde en till date där vi bara ska rita tillsammans och bli inspirerade 👌🏼✨

Likes

Comments

Min tisdag och onsdag i bild. Ed's Burgers - Veggie Liz med ost och pommes. Och sedan dötrist på jobbet så klottrat lite. Kul att komma igång lite med att rita igen! Så svårt att hitta tid och lust till det. Men nu har jag skapat och då är jag nöjd 👌🏼 Träffade även min barndomsvän Emelie idag så det kommer mer om det later, baiii.

Likes

Comments

Första bilden är på min hemgjorda toast skagen - hade sånt sug efter det i flera dagar! Haha

Men vi var på nrm på semestern. Kände att jag ville ut och hitta på något, inte bara slöa framför film hela dagarna. Så vi satte oss i bilen och drove off. Såå länge sedan man var där och jag åker ju förbi det relativt ofta när jag åker in till eller från stan. Blev en kul upplevelse med lite nostalgi och mycket fascination över vad som har vandrat och fortfarande vandrar på vår jord. När man får se allting på så nära håll känner man sig så liten och helt plötsligt okunnig. Kom på mig själv att jag fascinerades av vardagssaker som man stött på mer än ofta i sitt liv - men nu när man är stadstjej så missar man allt naturen har att erbjuda.

Känns som att man tar det mer för givet nu än när man bodde på landet och vandrade i skogen varje dag. Kul var det iallafall!

Likes

Comments

Räddade en humla från att drunkna! Låg i en fontän i spöregnet så den fick följa med hem och torka och äta. Haha stackarn ramlade från fönsterbrädet sen och kvävdes ihjäl av en blöt servett.

Well that's what you get for trying.

Likes

Comments

Jag blev medbjuden till Djurgårdsmatch av boyen. Haha jag är ingen fotbollsperson någonstans men man stöttar väl partnern liksom 😎 Vi virrade halvt runt vid centralen först för att jag var sugen på Subway. Gick förbi en bil som typ sprängts eller något?! Jätte otäckt.. Sen bar det av mot Tele2 Arena (där det blev ännu mer mat heee). Matmonster.

Man blir halvt insugen i matchen när man tittar på fotboll - särskilt när det är på plats och inte på tv så att säga. Liiite kul är det ju men jag kommer aldrig att förstå det på samma sätt som Tommy. Kärleken och hängivenheten.

Men det är alltid mysigt att åka på äventyr med min kärlek - stora som små <3

Likes

Comments

Träffade Denise idag efter jobbet. Fikade och pratade om everything som vanligt. Sen blev det öl och mat och jag var inte hemma för ens vid ett på natten haha. Brukar bli så. Tommy var i Örebro och tittade på Djurgården spela så han joinade mig hemma vid ett för sömn - perfect timing.

Likes

Comments