Dagen idag

Glad Tisdag!

Idag har varit en bra dag.
Var i skolan från 9-12.30 och hade bland annat bild, vilket jag tycker om.
Därefter var planen att svänga förbi min farfar där min 3 åriga kusin var, men jag var helt utmattat så jag gick direkt till Haga och köpte samt bytte en present till min bästa vän.

Jag hängde några timmar i stan och provade typ 20 saker på Gina tricot. Hittade en snygg glittrig cardigan som jag ville köpa, men den gjorde så min hud brändes/kliades och blev röd. I detta fallet var mantrat inte ”vill man var fin får man lida pin” . Så jag gick ut tomhänt.


Idag var en sån dag där det skönaste i världen var att komma hem. 3/4 av min familj + hund var hemma. Jag och mamma stack direkt iväg och köpte gran. Jag är så exalterad av mig så jag gör glädjeskrik och ryck ibland när jag bara spricker av positiva känslor. Jag och mamma bar hem granen och satte upp den helt själva #girlpower

Sedan stack jag ner på rummet och tränade både en yoga workout och intervaller på bandet. När jag gör Yoga workouts/pilates i en skön vibe är verkligen den första gången jag njuter och mår bra psykiskt efter träning. Det gäller verkligen att hitta sin egna grej, för när det klickar så njuter man av den tiden.

Just nu håller jag tummarna över att familjen ska ge med sig och kolla på grinchen som vi planerat ett tag, annars blir det verkligen en lugn och mysig kväll.

Imorgon börjar jag sent och det är även min sista skoldag avsedd för jobb, för på Torsdag blir det lov och jag kunde inte vara mer tacksam & glad över det !!!

Ha en fortsatt bra kväll :)

/ Sonja

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Så tråkigt när fina plagg är obekväma! 😟nouw.com/elinm
SonjaBenjaminsson
SonjaBenjaminsson,
Eller hur! Rea också😤nouw.com/sonjabenjaminsson
juliablomgren
juliablomgren,
SonjaBenjaminsson
SonjaBenjaminsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229