Nyinköpt

Köpte dessa enkla pärlor ikväll, känner att jag saknar de där enkla klänningarna som man inte behöver vara så rädd om. Kjolen hoppas jag hinner komma innan Dubai, dit vi åker om 3 dagar. Behöver en långkjol att sätta på mig i galleriorna.


På tal om Dubai, otroligt hur många som börjat resa dit? Vet att när jag åkte dit för tre år sedan så var jag nog först ut i min bekantskapskrets, nu åker var och varannan person dit. Kul, det är verkligen en häpnadsväckande stad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

Lammlägg till huvudrätt och chokladtårta till efterrätt

Jag behöver en blogg. Har insett det efter alla dessa jäkla år då jag velat fram och tillbaka. Det fungerar inte att skriva dagbok - jag prioriterar alltid bort den när det packas hit och dit. Datorn däremot, den får ju alltid följa med ut och resa.


Ikväll är jag på mitt sommarställe nere på Öland. En långfredagsmiddag avslutas med ett glas vin och Let's Dance. Detta är de första lediga dagarna jag har haft sedan september 2015, första gången då jag inte riktigt vet vad jag ska läsa på för alla kurser står liksom stilla? Två tentor senaste veckan och min hjärna är total mos.


Nog om det. Ovan är några bilder från min middag ikväll. Kram

Likes

Comments