världen nr 2!!

Lite fortsättning på mitt förra inlägg,

De sjuka är att då du väl försöker anförtro dig till någon, då du väl försöker berätta, får du svaret "du kanske behöver hjälp".
Men vem vill ta hjälp av själv upptagna idioter som inte har tid egentligen!?! Utan dom liksom sitter där, lyssnar på dina problem å får pengar för det..
Är inte de helt sjukt? Dom menar alltså att jag ska sitta där prata om allt som händer i mitt liv.. För att dom ska få pengar? Hade dom suttit å lyssnat på dina problem om dom inte fick betalt? Hade dom orkat bry sig om dig då? Hade den där utbildade duktiga sjuksköterskan hjälpt dig om hon inte fick betalt..
Svaret är nejj.. Och hur hade världen sätt ut om dom inte fanns där å hjälpte just dig.. Jo den hade varit kaos.. För vem vill leva utan pengar?
Dit jag vill komma är.. Varför kan inte folk sluta vara så själv upptagna..
Å försöka finnas där istället(gratis)  vara medmänniskor.. Nääe, folk ska slåss, kriga, terrorisera.. Allt som går för att förstöra så mycket som möjligt för varandra.. Men vad är de ens för poäng? Vad tjänar dom på krig? Å att döda oskyldiga människor.. Hur överlever man ens en sån hemsk sak??

Ååh allt handlar om att du själv är så egoistisk å tänkter inte!!

Gillar

Kommentarer